Szentkirályi Alexandra Kiskundorozsmán: Szeged is ugyanúgy számíthat ránk, mint akár a főváros

A Facebookon posztolt erről Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő, amint Mihálffy Béla, kiskundorozsmai fideszes önkormányzati képviselő meghívására ellátogatott a helyi lakossági fórumra, amelyet a dorozsmai művelődési házban tartottak, majd ott többek között Bartók Csabával is fotózkodtak.

Mihálffy szerint „a fórum témája többek között az országos politikai helyzet, és az Orbán kormány három ciklusban elért számtalan pozitív eredményének felidézése volt”.

Szentkirályi a szokásos kormányzati kommunikációt idézte fel posztjában, miszerint minden magyar számít, majd a jövő évi választások eredményére hívta fel a figyelmet, hiszen ha a Fidesz győz, akkor csupa jó dolgok maradnak velünk:

  • IMF hitel helyett Európa egyik leggyorsabban növekvő gazdasága, 
  • illegális migráció helyett határvédelem, 
  • rekord munkanélküliség helyett foglalkoztatottsági csúcs. 

„Hajrá Szeged és környéke!” – zárta posztját.

KAPCSOLÓDÓ CIKK:

Szijjártó Péter nyomás alá helyezte a szerb–magyar gázvezetéket Szegeden

A migrációs nyomás helyett most gáznyomás érkezett Szerbia felől. A sajtótájékoztatót, ha volt, nem közvetítették, de azt élőben láthatjuk, ahogy Aleksandar Vulin, szerb belügyminiszterrel közösen kedélyesen elbeszélgetnek, majd ünnepélyesen megnyitják a gázcsapokat Szeged-Kiskundorozsmán.

A SzegedMa számára interjút is adott, ahol elmondta: „Szeged ugyanúgy, ahogy bármelyik másik város – legyen az egy kisebb település, falu vagy nagyváros – számíthat a kormány támogatására”. Ezt „Szeged baloldali városvezetésének folyamatos kritikáira” reagálta, miszerint súlyos milliárdokat vonnak el a várostól.

„Minden településen magyar emberek élnek, akiknek ez a kormánya, és akiknek a jólléte érdekében a kormány cselekszik. Nem teszünk politikai különbséget, Szeged is ugyanúgy számíthat ránk, mint akár a főváros” – fejtette ki gondolatait a lapnak a kormányszóvivő. Nem ő volt az egyetlen, aki Kiskundorozsmán járt, a szerbiai gázvezeték átadása miatt Szijjártó Péter is tiszteletét tette nemrég.