Dobrev Klára ma délután ismét Szegedre jön kampányolni

„Visszatérek, Szeged! - Megoldjuk, Magyarország!” címmel folytatja országjárását Szegeden a Demokratikus Koalíció miniszterelnök-jelöltje, Dobrev Klára. Az eseményre október 15-én, azaz ma, pénteken kerül sor délután fél ötkor, nagyjából egy órás lesz. Dobrev a kampányrendezvényét ezúttal a Klauzál téren tartja majd, nem a Széchenyi téren, mint legutóbb.

„Készen állok a kormányzásra. A megoldások országjárására indulok! Fél éve indultam el, hogy bejárjam az országot és meghallgassak minden magyar embert. Több mint húszezer megtett kilométer és több ezer beszélgetés után visszatérek hozzátok, immár kérdések helyett válaszokkal!” – szól az esemény leírása. Azt, hogy miért tér vissza ilyen hamar, azzal indokolta, ez már nem a problémák, hanem a megoldások országjárása lesz.

„Csak együtt, összefogva tudjuk lebontani az Orbán-rendszert, kérlek támogass továbbra is engem, a Demokratikus Koalíció miniszterelnök-jelöltjét a szavazatoddal! Gyere el, találkozzunk, hallgasd meg, milyen megoldást tudok kínálni neked és Magyarországnak! Tudom a dolgom, és felkészültem a kormányzásra. Megoldjuk, Magyarország!” – írja.