Fekete-Győr András azért még a végén beleszállt egyszer a szegedi jobbikos Tóth Péterbe

Fekete-Győr András Momentum-elnök azt taglalja Facebook-posztjában, hogy az egész előválasztással „bebizonyosodott, hogy az ellenzék meg tud tisztulni, ha ez a választókon múlik”.

Az előválasztáson utolsóként végzett, így ki is esett elnök felsorolt négy példát, ebből az egyik ismerős: „Szegeden a momentumos Mihálik Edvin győzte le a jobbikos Tóth Pétert, aki szégyenteljes módon “genetikai hulladékoknak” nevezte a meleg közösség tagjait, és korábban a nyílt zsidózástól és a cigányozástól sem riadt vissza.”

Aztán a poszt zárásaként elhangzik, hogy az előválasztás után „a választóknak köszönhetően az ellenzék egyértelműen tisztábbá, becsületesebbé, erősebbé vált”. Ezt követően azt írta, hogy a sok új, fiatal momentumossal együtt, akik ma nyertek, le fogják győzni az ellenzékkel közösen Orbán Viktort. „Hogy aztán egy jobb, tisztességesebb Magyarországot építsünk.”

Erre jött a szegedi Fidelitas elnökének, Korponyai Ernőnek kommentje, amit szó szerint, változtatás nélkül közlünk:

„Szerintem elnök Úr Ön tegnap este a választóik akaratából ment a lecsóba. Sajnálom, biztosan kisülhetett volna valami jobb is a kezdeményezésükből, ha nem valami Neo SZDSZ tákolmányt. Kreáltak volna belőle, amely aztán a moslékkoalíció második csicskapártja lett. 🙁 Kire gondol folyamatosan új arcok alatt? A gyűlölettől eltorzult Szél Bernadettre, vagy az összes pártot megjárt Hadházy Ákosra?”