„Recskarém” maszturbál éjszaka a kirakatokra a Nagyáruháznál

A fosórém és a cserepes bambusz megcibálója után egy újabb szuperhős járja a Nagyáruház passzázssorát: a „recskarém”!

A SzegedMa arról írt, hogy a fosórém után a „recskarém” is mindennapos küzdelem elé állítja a helyi üzletek dolgozóit. Van egy kedvenc helye is; a LvL Up eSport Bár, amely kvázi egy gamer pub, így a kirakatán mindenféle karakterek vannak. Amint azt gondosan kinagyították, az egyik egy nagymellű hölgy, valószínűleg ez a célpontja a „recskarémnek”.

Mindezt a biztonsági kamerák is megerősítik, ahogy lerakja a bringáját az éj leple alatt, majd elkezd recskázni a kirakatra. A SzegedMa a felvételek alapján azt is látni véli, hogy „a női figura szemét erőteljesen összekarcolta a felajzott férfi”. Ebből azt a következtetést vonták le, hogy a „recskarém” nem szereti, ha nézik közben. A videót alaposan kielemezték, így kímélve meg minket is ettől, egyből a cselekmények közepébe (in medias res) csöppenünk a cikk olvasása közben: volt „csók” és „alányúlás” is a kirakattal.

A lap kapcsolatban áll több helyi üzlettulajdonossal is, a leginkább érintett üzlet vezetője, Szilágyi Botond azt mondta, több alkalommal megtörtént már ez, így feljelentést tett a rendőrségen. Szilágyi szerint nem hajléktalan lehet, mert „Adidas felsőben, kerékpárral, itallal és cigarettával érkezett minden alkalommal”, ami nem jellemző rájuk. A tulajdonos tehetetlennek érzi magát, mert a passzázs egy „senki földje”, mivel közterület.

A rendőrség végül el is fogta a férfit, a police.hu-n megjelent egy közlemény a mai napon:

A szegedi rendőrök rövid időn belül elfogtak egy 50 éves férfit, aki egy szegedi üzletsoron többször is önkielégítést végzett.

A rendőrségre szeptember 29-én délután érkezett bejelentés, hogy egy bolt kirakata előtt az ismeretlen férfi többször is kielégítette magát, amelyet az üzlet biztonsági kamerája rögzített.   

A körzeti megbízottak a nyomozókkal együttműködve néhány óra alatt azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható helybeli férfit. Az egyenruhások a feltételezett elkövetőt elfogták, gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették, majd kezdeményezték letartóztatását.

A férfi elismerte tettét. Ellene szeméremsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.