Két kamion és egy kisteherautó ütközött az M5-ösön, az egyik sofőr meghalt

Lezárták az M5-ös autópálya Budapest felé tartó oldalát Lajosmizsénél, ahol két kamion és egy kisteherautó ütközött össze, amit a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság tudatott csütörtökön a police.hu oldalon.

Azt írták, hogy a 67-es kilométernél történt baleset személyi sérüléssel járt. A helyszínelést és a műszaki mentést a szakemberek teljes útlezárás mellett megkezdték. Kerülni Lajosmizse felé lehet.

Frissítés (10:29): A rendőrség frissített közleménye szerint az egyik teherautó sofőrje olyan súlyosan megsérült a balesetben, hogy a kiérkező mentőszolgálat munkatársai minden igyekezet ellenére már nem tudták megmenteni az életét, a helyszínen elhunyt. A rendőrség a 74-es kilométernél, a Kecskemét-észak csomópontban tereli le a forgalmat az 5-ös főútra, a pályára visszatérni Örkénynél lehet az Útinform szerint.

Frissítés (15:15): Az Útinform oldalán azt írták, a torlódásban egy új baleset is történt, a 78-as kilométer után három kamion rohant össze, ott a külső sávot zárták le. Az Útinform a Szeged felől érkezőknek azt javasolja, hogy a 445-ös főút csomópontjánál térjenek le a pályáról és az 5-ös főúton vagy a Ladánybenei úton kerüljenek.

Fotó: Donka Ferenc / Balesetinfo