Orbán Viktor megborotválkozva indult a gyárba

Hivatalosan is kiderült, hogy véget ért a nyaralás Orbán Viktor számára. A miniszterelnök ma már másodjára posztolt hivatalos Facebook-oldalán, ahol frissen, üdén, megborotválkozva jelentette be, hogy „a meló elkezdődött, vissza a gyárba”.

Arról mi is többször írtunk, hogy Orbán az elmúlt hetekben Horvátországban nyaralt és a jelek szerint nem nagyon borotválkozott, mivel egészen a mai napig arról lehetett képeket találni róla, hogy különböző személyekkel borostásan, majd szinte már szakállt növesztve fotózkodott, egyszer Lastovo szigetének képét ábrázoló pólót viselve Németh Zsolttal, ezt mi is megírtuk.

Legutóbb az Adriai-tengeren található Ilovik szigetén készült kép egy étterem személyzetének tagjaival. A képet később az étterem kitette Instagram-sztorijába is. Szakálla és haja is egyre hosszabbodott, pedig arcszőrzetet legutóbb 30 éve viselt huzamosabb ideig.

Csütörtökön már hivatalos oldalán is egy szakállas képpel jelentkezett a miniszterelnök, amiről szintén beszámoltunk. Ekkor azt írta a képhez Orbán, hgy becsengettek, valamint azt, hogy a szünetnek vége, jelezve ezzel az iskolaidőszak kezdetét, de akár azt is, hogy nyaralásából hazatérve ismét munkába áll. Ez utóbbit a friss posztja igazolja: