X-Akták: Balesetezett hajnalban két autó az M5-ösön, mindenki köddé vált az eset után

Senkit nem találtak az M5-ösön történt balesethez érkező rendőrök a roncsokban és azok környékén – számolt be az esetről az RTL Híradója.

Hajnalban Kecskemét határában ütközött össze két egymást követő autó a sztráda Szeged felé vezető oldalán. Nem tudni, hogy megsérült-e valaki és azt sem, hányan ülhettek a kocsikban. A rendőrség állítólag a környéket is átkutatta esetlegesen rejtőző emberek után.

A riport szerint a baleset hétköznapinak tűnik: egymás mögött haladhatott a két autó, majd a hátulsó belerongyolhatott az elsőbe. Nagy sebességgel történhetett mindez, mert az egyik autónak az eleje, a másiknak a hátulja roncsolódott súlyosan. Végül a roncsokat kerülgető autósok szóltak a rendőrségnek, hogy baleset történt, akik a helyszínre érve nem találtak senkit. Mivel az ajtók be voltak csukva, azt sem tudták megmondani, hogy ki és melyik ajtón szállt ki a roncsból.

A baleset idején még sötét volt, így más sem látta, hogy hová tűnhettek az autókban lévő személyek. Az RTL úgy tudja, hogy a rendőrök többféle lehetőséget is vizsgálnak, például azt, hogy (esetlegesen körözött) sofőrök versenyeztek-e egymással vagy embercsempészekről van-e szó, akik elmenekültek az karambol után. A teljes riport ide kattintva tekinthető meg.

Fotó: RTL Klub