A Pick Szeged utánpótlás-csapatának kisbusza balesetezett délután az M5-ösön

Még szerda délután, fél öt környékén közölte a katasztrófavédelem, hogy kisbusszal ütközött össze egy személyautó az M5-ös autópálya 100-as és 101-es kilométere között, Kunszállás közelében, a Kecskemét felé vezető oldalon. A kiskunfélegyházai hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsit, de a mentők is kiérkeztek a helyszínre.

Mint kiderült, szegedi érintettsége is volt az esetnek: A Pick Szeged U16-os utánpótlás-csapata szenvedett balesetet, négy játékos megfigyelésre került kórházba, de mint Facebook-posztjukban írták, minden rendben van:

„Kezdjük a legfontosabbal. Senkivel sincs nagy gond, négy fiatal játékosunkat megfigyelésre a kecskeméti kórházba szállították, de szerencsére ők sem szenvedtek sérülést, csak a biztonság kedvéért vitték be őket, de már ők is távozhattak. A Pick Kézilabda Akadémia a nagy csapat buszával, és egy kisbusszal kelt útra Veszprémbe, ahol tornán vett volna részt. A baleset az M5-ös autópályán történt, a kisbuszba hátulról belement egy autó. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy mindenki karcolás nélkül megúszta a balesetet, U16-os csapatunk azonban nem folytatta az utat, visszatért Szegedre” – közölték.

A kép természetesen illusztráció.