Teremts egzotikus hangulatot az otthonodban! (X)

Jóllehet nagy népszerűségnek örvendenek a minimalista trendek, egyre többen rendezik be az otthonukat a loft vagy skandináv lakberendezési stílus jegyeit követve, azért nem mindenkinek nyújt ez ideális megoldást.

Ha nem szereted a katonás rendet, a túlságosan egyszerűsített otthonokat, de nem a te világod a romantikus békebeli vidéki házak stílusa sem, még akkor sincs minden veszve, hiszen a bohém stílus kedvelői sem maradnak tapéta nélkül.

Vidd el a trópusokat az otthonodba!

Ki mondta, hogy csak akkor lehetsz forrón perzselő környezetben, ha Afrikába vagy Európa legdélebbi csücskébe mész? A Wallmaxx Tapéta Webáruház trópusi tapétakollekciójával becsempészheted az egzotikus hangulatot az otthonod falai közé!

Ha már régóta azon fáradozol, hogy a lakásodat vagy a házadat az eklektikus stílust követve rendezd be, akkor fontos, hogy a falakat is bevond a játékba. Fehér fallal ugyanis szinte elképzelhetetlen az a mozgalmas kavalkád, ami egy déli életképet jellemez.

Persze gondolhatnád azt is, hogy elegendő csupán a meleg, nyárias színeket használni, sőt akár még hideg színekkel is kombinálhatod az erőteljesebb hatás kedvéért, de azért talán a mintákról sem kell lemondani, hiszen egy-egy mintás tapétával borított falnál aligha akad beszédesebb.

De mit is mesélhetnek ezek a falak anélkül, hogy valójában beszélni tudnának?

Repítsd magad távoli tájakra!

Ha jól választasz a Tropical House tapétakollekciójának darabjai közül, akkor bizony amint leülsz és elkezdesz figyelni, a falak beszélni kezdenek hozzád.

A trópusi házakkal borított fal szinte falfestménynek is beillő látványába, ha belemerülsz, máris a bőrödön érzed a perzselő napot, miközben a fehérre meszelt ház teraszán állsz és némi hűsítőt szürcsölsz. Ha jobban érzed magad a természetben, akkor a déli erdőket, afrikai oázisokat megidéző tapétát érdemes választanod, amelynek köszönhetően ahogy hazaérsz, egyből egy mesés világba csöppensz.

Persze ha inkább a szokatlan formák, a mesteri kuszaság, a színek és a minták buja kavalkádjára vágysz, akkor sem marad a falad üres, hiszen számtalan szín- és formaváltozatban, de szintén a trópusi hangulatot idézve találhatsz tapétákat ebben a kollekcióban.

Ugyanakkor mindenképpen azt tanácsolnánk, hogyha mintás tapétát választasz, akkor törekedj a mértékletességre, és inkább a kevesebb néha több elvet követve egy hangsúlyos falat boríts csak ennyire hangsúlyos tapétával, hogy semmiképpen se legyen fullasztó hatása a forróságot sugárzó daraboknak!

Merj kilépni a keretből!

Sokan szeretnek délre utazni, rengetegen vannak oda azért a szín- és formavilágért, ami a Tropical House kollekciójában is megjelenik, ám mégis kevesen vannak, akik be merik azt vállalni, hogy Európa közepén ilyen forró és egyedi hangulatú otthont teremtsenek.

Ha te azok közé tartozol, akik hátra merik hagyni a konvenciókat, és hangot mernek adni a saját egyéniségüknek és stílusuknak, akkor a Wallmaxx Tapéta Webáruház csak rád vár!