Hogyan lesz a kedvenc évszakod az ősz? Ismerkedj meg a legmenőbb őszi dekorokkal! (X)

Sokan bánják, hogy vége van a nyárnak, azonban rengeteg okunk van imádni az őszt is! Az ősz ugyanannyi csodát rejt magában, mint a többi évszak. Az ember – összhangban a természettel – ekkor egy kicsit visszavonul otthonába, energiát gyűjt és feltöltődik, hogy tavasszal megújult pompájába térjen vissza.

Ősszel végre előkerülhetnek az átmeneti csizmák és kabátok, a bolyhos fejpántok, a kedvenc bekuckózós olvasmányok és az őszi dekorációk. Hogy még nem szerezted be az őszi dekorációkat, vagy még ezelőtt nem dekoráltad ki a lakást ősszel? Adunk hát pár tippet, hogy te is megszeresd ezt a csodás évszakot és ennek illően pompába öltöztesd otthonodat a legideálisabb őszi dekorációs elemekkel a Ledentől!

Az őszi dekoráció alapkellékei

Mivel az ősz elérkeztével egyre több időt tölt az ember a otthonában, így érdemes beltérre tökéletes hangulatot varázsolni a jelenleg legtrendibb őszi dekorációkkal, melyeket akár a Leden webshopjában is egyszerűen beszerezhetsz. Az ősz a dekorációk tekintetében a narancssárga, a barna, a sárga, a piros és a sötétzöld színvilágot tükrözi.

Nem kell szakítanod a hagyományossal, nyugodtan feldobhatod lakásodat az őszi klasszikussal – dísztökökkel és őszi színes termésekkel egyaránt.

Természetes dekorációk nyomában

Az őszi hónapok különleges színpompával örvendeztetnek meg, vigyél egy kis szeletet otthonodba is, hogy a kényelmes melegben élvezhesd annak minden csodáját. Dolgozhatsz élő dekorációkkal is. Ebben az esetben az a legjobb, hogy ezeket a kiegészítőket akár a kertben vagy az erdőben járva is beszerezheted, amellyel még élvezetesebbé teheted a díszítés folyamatát.

Makk, csipkebogyó, tök, lehullott színpompás levelek és egyéb bogyós ágak segítségével tökéletes összhangot alakíthatsz ki az igazi és a “mű” dekorációk között. Így az általad összegyűjtött kiegészítők mellé nyugodtan választhatsz őszi kerámia állatkákat – sünit, mókust, őzikét vagy a képzelet szüleményeit, mint a manókat is.

Időtálló őszi dekorok

Abban az esetben, ha nem rendelkezel kerttel vagy nincs a közeledben erdő, netalántán egy időtálló dekoráción gondolkozol, amelytől nem kell megválnod pár héten belül, és nem kell újból gyűjtögető körútra indulnod, akkor a tartós kellékek lesznek számodra a legtökéletesebbek. Válogathatsz a bársony, a papír, az üveg vagy a kerámia tökök között is. Így hosszú éveken keresztül is megőrizheted eredeti voltukat.

Míg téma tekintetében nyugodtan ragaszkodj a hagyományoshoz, addig színek és anyagok esetében merj nagyot álmodni és magad mögött hagyni a klasszikus és már megszokott, többnyire unalmas darabokat. Fehér kerámiatök? Ezüst bársonyalma? Kifejezetten jól mutathat a hagyományos őszi színek mellett! Dolgoztasd meg te is a képzelőerődet és alkoss valami újat!