Az étkező kevés bútortípussal is tökéletes (X)

Többféle szempontot is érdemes figyelembe venni, amikor otthonod központi helyiségének, az étkezőhelyiségnek a berendezését és egyes berendezési tárgyait megtervezed vagy kiválasztod. Hiszen ez az a tér, ahol nem csupán az ételeidet fogod elkölteni, hanem számos emlékezetes és meghatározó esemény színhelye is lehet. A hétköznapok során sem mindegy, hol fogyasztod el az egyes ételeket, ám a vendégeidet itt ülteted majd le és kínálod finom ételekkel és italokkal, és megannyi szép és emlékezetes családi-baráti esemény emléke kötődik majd e szobához.

Fontos összejövetelek színhelye az étkező

A DODO étkező kínálatában számos étkezőbútort és kiegészítőt találsz. Ezekkel stílusossá és kellemes hangulatúvá teheted az étkeződet, legyen az különálló helyiség vagy a konyha vagy nappali része is.

Igazán kevés bútorral is nagyszerű hatást érhetsz el ebben a térben. Nagyon lényeges azonban itt is, hogy mindenképp vedd figyelembe az otthonod lakberendezési stílusát. Harmonikus és egységes hatást csak így tudsz elérni. A jutalom pedig, hogy az étkezőasztal, a székek és a tálalóbútorok optimálisan érvényesülhetnek majd mind a hétköznapokban, de az önfeledt társasági pillanatok és az ünnepélyes családi összejövetelek során is.

Határozd meg az étkező és az étkező bútorok stílusát!

A pontosan hozzád és az otthonodhoz illő stílus meghatározása alapvető, hiszen csak ennek alapján tudod majd a számodra és a családod számára is hosszú ideig biztosítani e nagyon fontos lakótér harmonikus egységét.

Igazán lényeges szempont a méret. Ha például a konyhádban kap helyet az étkező, akkor talán az étkezőasztal az ételek előkészítésére is szolgál majd. Ilyenkor fektess nagy hangsúlyt az asztal felületének a minőségére a kiválasztás során! Ha a nappaliban áll majd, akkor pedig választhatsz, hogy vagy a többi térrész berendezésébe illő, vagy az attól teljesen eltérő étkezőszett mellett döntesz. Ám mindig ügyelj a megfelelő anyagok és elemek összhangjára ennek során is.

Minőségi tömörfa bútorok

A tömörfa étkező bútorokat természetes fából készítik, mentesek mindenfajta mesterséges anyagtól. Legfeljebb csak fémmel vagy üveggel szokták ezeket a darabokat kombinálni. Megjelenésükkel és tartósságukkal messze a legnépszerűbb bútorfajták közé tartoznak napjainkban is. A tömörfa étkező berendezés igazán sok évig szolgálhat téged is hűségesen, emelve otthonod fényét.

Nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy soha ne kapkodd el az étkező berendezését! Sok-sok évre választod ki a darabokat ebbe a fontos helyiségbe. Nem érdemes hát az éppen akciós olcsóbb darabot venni a pont megfelelő helyett. Hosszabb távon csak a minőségi bútordarabok szolgálják majd a kényelmed, és vitathatatlanul ezek fejezik ki a te igényességedet is. A jól megválasztott minőségi étkező bútoraidat pedig mindig bátran megmutathatod mindenkinek: családtagoknak, barátoknak vagy üzlettársaknak is.