Egy közúti daru szakította le a felsővezetéket Kecskemétnél, pótlóbuszok vannak a szegedi IC-k helyett

Kecskeméten, a Mindszenti körúti átjáróban egy közúti daru leszakította a felsővezetéket – írja a Mávinform. A helyreállításig – bizonytalan ideig – szünetel a vonatforgalom Kecskemét és Városföld állomások között.

Emiatt a vasúttársaság pótlóbuszokat rendel a Kecskemét–Kiskunfélegyháza közötti szakaszra. A forgalom átszervezése folyamatban van. A Budapest–Cegléd–Szeged vonalon jelentős késésekre kell számítani.

Frissítés: A pótlóbuszok Kecskemét és Kiskunfélegyháza között közlekednek. Az átszállások miatt 20–30 perccel hosszabb eljutási időre lehet számítani a Budapest–Cegléd–Szeged vonalon.

  • A Nyugati pályaudvar Szegedre 15:43-kor induló Dankó Pista InterCity (IC716) nem közlekedik. Az utasai Nyugatiból 15:48-kor induló Z50-es vonattal (2836) utazhatnak Ceglédig.
  • A Nyugati pályaudvarról Szegedre 10:43-kor elindult Aranyhomok InterCity (IC 704) csak a Nyugati és Kecskemét, a Szegedről Budapestre 11:45-kor elindult Paprika InterCity (IC 715) csak Szeged és Kiskunfélegyháza között közlekedett.