A játékszer, amit kár lenne nem kipróbálni! (X)

Valószínűleg nincs a Földön olyan hölgy, aki még ne hallott volna a műpéniszről. Egy ilyen eszköz megjelenésre és érzetre is pontosan olyan, mint egy valódi pénisz, így partner (vagy akár vele együtt is) híján érdemes rendszeresen bevetni. Ennél azonban sokkal többre is képes. Az alábbiakban megnézzük, miért a műpénisz az egyik legnépszerűbb játékszer!

Műpénisz minden hölgy éjjeliszekrényébe

Nem elég, hogy élethű és már a látványától is izgalomba jössz, a hatás akkor lesz igazán lehengerlő, ha elkezded használni. Az egyik legsokoldalúbb és legizgalmasabb segédeszközről van ugyanis szó, amelyet hölgyek milliói használnak világszerte. Ha a te éjjeliszekrényedben még nem kapott helyet egy ilyen pajzán kis termék, válassz egyet a SZEXSHOP.hu vibrátor választékából!

Közkedveltségének egyik oka, hogy teljesen élethű. Pont olyan, mintha egy valódi pénisszel találkoznál. Pláne akkor, ha egy erezett, herékkel ellátott darab mellett teszed le a voksot. Ha azonban szeretnéd igazán változatossá tenni a kalandokat, érdemes rögtön többféle modellt is beszerezni belőle.

Ezért népszerű a műpénisz

Ezen túl is van azonban magyarázat arra, miért tekinthető a legpopulárisabb szexjátékszernek. Számos méretben, típusban és formában kapható, így szinte csak a fantáziád szabhat határt annak, hogyan használod. A vásárlás során tartsd szem előtt, hogy mely testrészedet szeretnéd vele kényeztetni, hogy mekkora teljesítménnyel bíró eszközre van szükséged és milyen kinézetet preferálsz, illetve hogy milyen funkciók vannak rajta. Nem elhanyagolható természetesen az ár kérdése sem.

Ha csak a hüvely kényeztetésére vágysz, válassz egy kizárólag erre a területre való darabot, de ha a csiklót és a G-pontot is szeretnéd izgatni, leteheted a voksot egy multifunkciós darab mellett is. Az extra funkciók lehetnek a különböző rezgések és vibrálások, valamint az sem elhanyagolható szempont, hogy kedvenc játékszered elemmel működik-e vagy pedig tölthető.

Műpénisz változatos hosszúságban és vastagságban áll rendelkezésre, így mindenki megtalálhatja az adottságainak és vágyainak legmegfelelőbb terméket. A kinézet szempontjából az élethű megjelenésű dildókat szeretik a legtöbben, hiszen az erezés, a herék és a hangsúlyos makk látványa már önmagában felizgat. Ezenkívül ma már igen elterjedtek a modern megjelenésű, gyakran futurisztikus kivitelezésű műpéniszek is, amelyek ugyancsak csodás élményeket tartogatnak.

Ezekre is figyelj a használat során

Sokan rengeteg előnye ellenére félnek a dildó megvásárlásától. Ha azonban rendszeresen és alaposan megtisztítod használat előtt és után is, megfelelően tárolod és betartod a használati utasításban előírtakat, fertőzésektől, gombás megbetegedésektől nem kell tartanod.

A használat nemcsak szexuális kielégüléssel jár, a stresszt és a szorongásokat is csökkenti, így használata roppant hasznos mindenki számára. Ha még nincs saját műpéniszed, szerezz be egyet mielőbb.