Kunhegyesen a 78 éves fideszes polgármesterhez ment egy 18 éves lány, akinek már 13 éves korában született egy gyereke is

A 78 éves fideszes polgármester, Szabó András feleségül vett egy nála 60 évvel fiatalabb, helybéli lányt, aki épp csak betöltötte 18. életévét írja a Blikk. Azonban nem ez az egyetlen furcsaság: a lánynak van egy 4 éves kisfia is, a kunhegyesiek szerint egy másik, harmincas éveiben járó férfitól. A lány 13 éves volt a gyermek fogantatásakor.

Szinte senki nem maradt otthon szombat délután, megtelt Kunhegyes főtere, nagy esemény volt készülőben. Kígyóztak a sorok a fagylaltozó előtt, de nem az édesség és még csak nem is a szép napos idő csalta ki az emberek otthonukból, hanem mindenki látni akarta az évszázad esküvőjét – számolt be az eseményről a lap.

Kérdezték volna a polgármestert a nősülésről, de elzárkózott a nyilatkozattól. A 18 esztendős ara édesanyja sem akarta elárulni, mit szól az egészhez.

A falubéliek véleménye megoszlott a történtekről. Valaki azt mondja, hogy „ez több a soknál, mink negyvenhat évig voltunk együtt a férjemmel, amíg el nem szólította őt a jó Isten, de ilyet nem láttunk, azelőtt ilyesmi nem volt a világban”. Más szerint nincs kivetnivaló benne: „Na és akkor min van, ha nem egykorúak! Az uram és köztem 30 év különbség van, felneveltünk 3 gyereket. Nem érdekelt akkor sem, akik megszóltak érte, dalia volt a férjem fiatalkorában. A szerelem ha jön, akkor az jön!”

A násznép elvonulta után még vagy félórát tartott a csődület, majd lassan kiürült a tér. A helyi fagylaltos boldogan állapította meg, hogy minden fagyi elfogyott, és azt kívánja, hogy legyen még sok ilyen világraszóló esemény Kunhegyesen. A Blikk cikkében képek is vannak erről, ezt ide kattintva lehet elérni.