Mitől leszünk sikeresek az ágyban? (X)

Sokan gondolják úgy fiatalabb korukban és van, akik később is , hogy a kielégítő együttléthez nem kellenek mély érzelmek, nincs szükség intimitásra. Vajon igazuk van? Elég csupán a vonzalom ahhoz, hogy valakivel eltöltsünk egy forró éjszakát? Ezt a kérdést járjuk most körül.

Mitől érezzük sikeresnek magunkat az ágyban?

Azt, hogy kinek mi okozhat kielégülést, sikerélményt az ágyban, sok mindentől függ. Van, akinek fontos az intimitás, a szerelem, míg mások számára épp az a vonzó, ha egy idegennel bújhat össze. Ekkor ugyanis lehetősége nyílik arra, hogy kiélje elfojtott vágyait, meg mer tenni olyan dolgokat is, melyet párjával nem.

Sokan kapnak kedvet ilyen esetben szexuális játékszerek alkalmazására is, melyeket a Szexvitál.hu oldalon is meg lehet rendelni. Legyen szó vibrátorról, szexhintáról vagy BDSM-eszközökről, ezek mind beszerezhetők a webshopban!

Akik nem merik kiélni szexuális vágyaikat a partnerükkel, vagy éppen az izgatja fel őket, ha mással szeretkezhetnek, azok számára minden újdonság hatalmas erővel bír. Így nem csoda, hogy az ilyen emberek szívesen vesznek használatba erotikus eszközöket az együttlétek során. Talán ez is hozzájárul ahhoz, hogy magabiztosabbnak érezzék magukat az ágyban.

És a szerelem?

Azok, akik nem csalnák meg semmi pénzért a párjukat, és hisznek az örök szerelemben, azt vallják, hogy az igazi érzelmek a legfontosabbak az összebújások során is. Ők valószínűleg el sem tudják képzelni azt, milyen egy vadidegennel ágyba bújni, kerülik az egyéjszakás kalandokat.

Lássuk be, az ember számára a legfontosabb a biztonság és a szeretet. Akkor érezzük boldognak, kiegyensúlyozottnak magunkat, ha mindenünk megvan, és van egy társunk, akiben megbízunk, aki számára fontosak vagyunk.

Szerelem nélkül sokan nem képesek tehát lepedőakrobatikára, őszinte kitárulkozásra. Hiszen a szeretkezés során nemcsak a testünk, hanem lelkünk is meztelen, így valóban kockázatos ismeretlen partnernek odaadni magunkat.

Természetesen a boldog párkapcsolatban élők számára is hasznosak a szexuális segédeszközök, nekik is ajánlható a Szexvitál.hu oldala, ahol valóban sokféle erotikus játék beszerezhető.

Mi tehát az igazság?

Az igazság az, hogy nem vagyunk egyformák. Kortól, nemtől, neveletetéstől, lelki beállítódástól is függ, kinek mi a jó. A legfontosabb, hogy elfogadjuk egymást, ne ítélkezzünk!

A szeretkezés intim dolog, sokak számára tabutéma, míg mások szívesen mesélnek sikereikről baráti körben. Ugyanígy vannak, akik teljesen érzelemmentesen is képesek észveszejtő hancúrozásra, míg másoknak szükségesek a mély érzések ahhoz, hogy odaadóan tudjanak együtt lenni partnerükkel.

Sokakat az szabadít fel a gátlásai alól, ha tudja, hogy soha többé nem látja majd a másikat. A többség azonban vágyik a meghittségre, a bizalmas párkapcsolatra.

Mindkét esetben segít az őszinteség, a tisztelet és a becsület még ha szerelem nem is társul ezekhez a nagyszerű érzésekhez.