Blikk: Meghalt Berki Krisztián

A Blikk információi szerint péntek reggel meghalt Berki Krisztián, ezt a rendőrség is megerősítette nekik.

A Blikk korábban megírta, hogy ma reggel a rendőrség több autóval szállt ki egy budapesti IX. kerületi társasházba és a helyszínre egy mentőautó is megérkezett. A házban Berki Krisztián lakott és a szomszédok állítólag már több napja kiabálásokat és veszekedéseket hallottak a celeb lakása körül, valamint korábban is voltak már kint a rendőrök.

A BRFK sajtóosztálya a Telex kérdésére nem erősítette meg az információt, azt mondták, a rendőrség jelenleg helyszíni szemlét tart a IX. kerületi Tinódi utcában. „Idegenkezűség gyanúja nem merült fel” – mondta a Telexnek a BRFK sajtószóvivője.

A helyszínen a cikk szerint ezekben a percekben is ott van Berki Krisztián felesége, Mazsi, valamint időközben megérkezett a helyszínre a volt felesége, Hódi Pamela és a lánya is. Az esettel kapcsolatban a rendőrség korábban az Origónak azt mondta, hogy haláleset miatt tartanak szemlét és idegenkezűség nem merült fel, vagyis nem gyilkosság történt.

Berki Krisztián Tatabányán született 1980 július 1-jén, idén lett volna 42 éves. Berki magyar labdarúgó, sportvezető, az FTC vezérigazgatója is volt 2007–2010 között. Médiacelebként, influenszerként és műsorvezetőként tevékenykedett az utóbbi időben, ebben a formában futott be karriert. Több tévéműsorban is feltűnt, főként botrányairól, különc életviteléről híresült el. Évekig részt vett különféle magyar valóságshow-műsorokban. A 2019-es magyarországi önkormányzati választáson versenybe szállt Budapest főpolgármesteri posztjáért is.