A Magyar Kétfarkú Kutya Párt furcsállja, hogy 2022-ben még voltak választások

A Magyar Kétfarkú Kutya Pártot meglepetésként érte, hogy a választást még mindig kiírják Magyarországon 2022-ben is, de Orbán Viktor miniszterelnök kiírta, és meg is nyerte magának mondta a párt operatív igazgatója szerdán a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Ilyenkor én is 25 évesen elmegyek és nagyjából este 8-9 óráig azt érzem, hogy ezt a brutál demokrácia flasht, életérzést át tudom érezni fogalmazott Nagy Dávid. Hozzátette, Orbán Viktor nemcsak a Fideszt, de adott esetben az ellenzékét is megkérdezi. Úgyhogy ezt is szeretnénk neki megköszönni, és Vlagyimir Putyin után mi is szeretnénk neki gratulálni mondta a politikus.

Az operatív igazgató a csalódottságának is hangot adott, sőt mint fogalmazott rettegésben él vasárnap este óta, mert a gyermekvédelmi népszavazás érvénytelen lett, tehát túltolta a kutyapárt ezt az érvénytelen népszavazást (...), és most nem lehetek biztos abban, hogy ha a középső fiam elküldöm óvodába, akkor ott nem drag queen-ek oktatják, nem melegpornót fogyaszt vagy nem éppen átműtve fog hazaérni.

Nagy Dávid szerint az is csalódás, Orbán Viktor úgy nyerte meg a választást, hogy Magyarország azon országok egyike, ahol a legtöbb ember halt meg koronavírusban, a legnagyobb szövetségeséről időközben kiderült, hogy egy tömeggyilkos, és a kampányban teleplakátolta ellenfelével az országot.

A politikus az M1 aktuális csatornán a kutyapárt eredményét közepesen jónak nevezte, megjegyezve, hogy ezzel tudják folytatni, le tudnak menni vidékre, vagyis a megyeszékhelyekről el tudnak indulni a kisebb településekre. Hozzátette, a Fidesz szlogenjeinél is egyszerűbb üzenetekre van szükség, hogy ne zavarják össze a választókat se Budapesten, se pedig vidéken.