Sportos cipők a lurkóknak – Amikor tipikusan a strapabíró cipők kellenek (x)

Az ember azt gondolná, hogy nincs nehezebb dolog a világon annál, mint amikor egy megbízható cipő webáruházat szeretnénk találni. Ez valóban nem könnyű, de közel sem olyan bonyolult, mint mondjuk a gyerek lábára illő cipőt találni. Miért? Ó, ha a gyereklábbelik beszélni tudnának, akkor biztosan hiperaktivitási pótlékot” kérnének!

A következő pár sorban most megtudhatjuk, hogy milyen gyerek sportcipőt érdemes beszerezni!

Hogyan válasszunk cipőt a gyereknek?

Az ideális gyerekcipő jól szellőzik, kényelmes a kicsi számára, és elég hely van benne a lábujjaknak is. Mivel a gyerekek még nem ismerik a pihenni” kifejezést, az is nagyon fontos, hogy a talprész kellőképpen rugalmas legyen, a sarokrésznél zárt, mivel így biztosan tartja majd a bokáját. Persze, mindezen feltételek betartásával is csak félmunkát végeztünk. 

Lényeges még ugyanis az is, hogy az évszaknak megfelelően válasszunk, illetve a fazon (tépőzáras, fűzős) meghatározása sem utolsó. Az pedig természetes, hogy a megfelelő méretű darabot kell beszereznünk a kicsinek, ellenkező esetben balesetveszélyes körülményeket is teremthetünk.

Egy praktikus módszer a méret megállapításához

Rajzoljuk körbe a gyerek talpát! Tegyünk a földre egy sima lapot, helyezze rá a kicsi a lábát, majd tartsa stabilan azt! Fogjunk egy ceruzát és rajzoljuk körbe a talpát! Arra nagyon figyeljünk, hogy ne menjen a talpa alá a vonal! Ezután vágjuk ki ezt a formát és ezt a frappáns kis sablont bármely cipőbe próbálva használhatjuk! Ez akkor is jól jön, ha online rendelünk ajándékba és biztosak akarunk lenni a dolgunkban, mielőtt odaadnánk a gyereknek!

Amennyiben szeretnénk, hogy a család cipőkészlete végre több szezonon át is kitartson, akkor látogassuk meg a LifeStyleShop webáruház gyerekcipő kínálatát!

Beszél a márka

Nem kell túl anyagiasnak lennünk ahhoz, hogy tudjuk; a márka beszél”. Minden nagy cipőmárkának megvan a maga története, és a legtöbb esetben speciális technológiák segítségével készítik el termékeiket. Ha ezekre hajlandóak vagyunk beruházni, akkor valószínűleg nem kell majd folyamatosan újabb és újabb cipőt vásárolnunk.

Ha egyszerre sportos, kényelmes és egyúttal divatos lábbeliket szeretnénk vásárolni a gyereknek, akkor nincs könnyű dolgunk. A Skechers márka nevét azonban megemlíthetjük, amelynek kínálatában kifejezetten jelen van a sportos viselet. A cipők felsőrésze általában textilből, bőrből vagy műbőrből készül, így nem veszítik el a lábbelik a légáteresztő képességüket sem. A sötétebb; fekete, kék árnyalatok mellett a rózsaszín és a vidám színek is megjelennek a kollekciókban, így a lányok és a fiúk is kedvükre válogathatnak.

A legfontosabb mindig az, hogy a gyerek jól érezze magát a lábbeliben, máskülönben nem fogja azt hordani és csak pénzkidobás volt.

Fotó: LifeStyleShop webáruház