Palkovics Lászlónál járt Bartók Csaba és Mihálffy Béla, hogy szegedi fejlesztésekről beszélgessenek

Palkovics László miniszter úrral és Bartók Csabával tárgyaltunk a szegedi fejlesztésekről írja a dorozsmai képviselő, aki a Csongrád-Csanád megyei kettes választókörzetben méreti meg magát Toroczkai László és Mihálik Edvin ellenében, miután B. Nagy Lászlót váltja. Mihálffy egyébként magasrangú fideszeseket fogadott többször is, például Szentkirályi Alexandrát vagy a szegedi köztársaságielnök-aspiráns Novák Katalint, de Orbán Viktor is mefordult nála egy disznóvágás keretében.

A képviselő most épp Budapestre ment Bartók Csabával, az egyes körzet jelöltjével, hogy az Innovációs és Technológiai Minisztériumban Palkovics Lászlóval egyeztessenek a következőkről:

  • Szóba került a régóta várt harmadik Tisza-híd kivitelezésének a meggyorsítása azért, hogy minél előbb tehermentesítsük a szegedi közlekedést. 
  • Tárgyaltunk a Szilva utcai körforgalom két sávosra bővítéséről és a Dorozsmai út felújításáról. Elmondtam miniszter úrnak, hogy ez a fejlesztés fontos kérdés a szegediek és a homokhátságiak számára. 
  • A közlekedés fejlesztések mellett a Szegedi Tudományegyetem fejlesztéseiről és a Science Parkról is beszéltünk. Az egyetem fejlesztése kiemelten fontos feladat Szeged jövője szempontjából. Célunk, hogy az intézmény színvonala tovább növekedjen és vonzó legyen a tudásra éhező fiatalok számára.