A legjobb kültéri fotelek, amik mágnesként vonzzák a tekinteteket (x)

A kültérre választott bútorokkal alapjaiban tudjuk megváltoztatni vagy meghatározni a kertünk vagy teraszunk hangulatát és stílusát. Nem mindegy azonban, hogy milyen minőségű darabok mellett tesszük le a voksunkat.

A következő cikkben bemutatunk neked 3 olyan kültérre tervezett fotelt, amik amellett, hogy a legmagasabb minőséget képviselik, a megjelenésükkel bármelyik kert ékévé válhatnak.

Miért érdemes jó minőségű foteleket választani?

Egyre több iparág kezdett nagyon komolyan foglalkozni a környezetvédelemmel, ami nem is csoda, hiszen a tudósok már évek óta kongatják a vészharangokat. Sokan úgy gondolják, hogy egyéni szinten nem tudunk túl sokat tenni az ügy érdekében, pedig vannak olyan apróságok, amikkel óhatatlanul is a bolygónk malmára hajtod a vizet. Ide tartozik az is, ha olyan termékeket vásárolsz, amik hosszú életűek lesznek, biztosan tudod, hogy nem landolnak rövid időn belül a kukában.

A kerti bútor kiválasztásakor is érdemes arra törekedni, hogy ne csupán egy szezonban lehessen használni az adott darabot, hanem akár évtizedeken át is élvezhessük a kényelmét anélkül, hogy az időjárás hatásai miatt kopottá, avíttá válna. Ellenőrizd tehát mindig, hogy a felhasznált alapanyagok biztosan kültérre tervezettek-e.

Neked is szükséged van néhány időtálló darabra a teraszra? Nézd meg a SpaTrend legjobb kültéri bútorait, és találd meg köztük álmaid ülőalkalmatosságát!

Nest gömb

Kortól és nemtől függetlenül a legtöbben szeretünk bekuckózni, és elbújni kicsit a világ elől. A beszédes nevű Nest (Fészek) gömb remek helyszínt szolgáltat ehhez kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Az oldalt és hátulról is fedett fotel védelmet nyújt az erős szél vagy napsugárzás ellen, így kellemes helyszínéül szolgálhat akár az egész család délutáni sziesztájának.

Cool fotel

Ez az ülőalkalmatosság alumínium vázra fonott polyrattanból készült. Ezek az alapanyagok már garantálják, hogy bírjon minden kültéri terhelést a fotel, de emellett odafigyeltek a párnázat kárpitjának anyagára is, hogy biztosan minden részlet klappoljon. Az időjárás álló műbőr borítás vízálló, nem issza magába a szennyeződéseket, így a tisztán tartása is pofonegyszerűvé válik. Még egy pont a környezetvédelem javára, ha nem kell folyton tisztítószereket alkalmazni, ha van egy kisebb folt, hanem akár tiszta vízzel is kezelhető a probléma.

Magic Apple Fotel

Vannak helyzetek, amikor a hangzatos fantázianeveket nem is értjük, hogyan lehetne a bútordarabokhoz kötni. Hát, ennél a fotelnél biztosan nem leszel ilyen dilemmában. A Magic Apple ugyanis összecsukott állapotában tényleg egy alma alakját veszi fel. Ezzel a szokatlan formával pedig minden tekintetet magáénak tudhat. Amennyiben szétnyitod, egy felettébb kényelmes, jól párnázott ülőalkalmatossággal találod szemben magadat.

Nézz körül a kínálatban, és válassz az igényeidnek megfelelő modellt!