Női sportcipők 2022 tavaszára (x)

A sneakerek esetében szinte lehetetlen olyan típust találni, amely ne felelne meg minden kívánságunknak. Nemcsak a fazonok, hanem a színek terén is széles a választék, köszönhetően a tervezőknek, akik folyamatosan azon igyekeznek, hogy minél több változat készüljön.

Nem hagytak minket újdonságok nélkül 2022 tavaszán sem. Női sportcipő amely öltöztet: lássuk a legstílusosabb darabokat!

Fehér sportcipők idénre

Ne érezzük magunkat kellemetlenül, ha még mindig inkább a hófehér sneakereket imádjuk és alig várjuk, hogy ismét ezekben tündökölhessünk. Az időjárás sajnos nem mindig kedvez ennek a típusnak, azonban bőven akad olyan változat, amit egy szép tavaszi napon bátran viselhetünk. 

A Borgo.hu Skechers Uno 2 Air Feels sneakerje a márka 2022-es újdonsága, amely klasszikus dizájnt és letisztult árnyalatokat kapott. Ennek köszönhetően pedig szinte bármilyen outfithez remekül passzol. Ennek a modellnek a talpa energia-visszaadásért felelős, míg a memóriahabos betét gondoskodik a maximális kényelemről. Ha tehát létezik elegáns és stílusos női sportcipő, akkor ez képviselheti a kategóriát, az egyszer biztos. Bátran viselhető szoknyához, de még egy lyukas farmerhez is.

Mi a helyzet a Chunky sneakerekkel?

Nem mennek sehova a trendi bumfordi változatok sem, hiszen tavasszal egyre többek lábán csodálhatjuk meg ezeket az ezer és egy színben tündöklő modelleket. Tökéletes kiegészítőnek számítanak egy alap farmer és póló szetthez, hiszen az extravagáns stílusukkal még ezen is sokat dobhatnak.

A Skechers természetesen tisztában van ezzel, így számos verzióval rukkolt elő tavaly, amikhez valószínűleg idén újdonságok is csatlakoznak. Legyen szó terepszínű, csajosabb pasztelles árnyalatokról, esetleg sötétebb tónusokról, amiken nem látszik meg a kosz, biztosan be tudunk majd szerezni egy igényes darabot. 

Urban sportcipők, megannyi színben

Ezek a darabok csak a fazonjukban másabbak a chunkynál, hiszen jóval egyszerűbbek, kicsit retró hatást keltőek. Azonban ezekből szintén hatalmas a színválaszték. Egy-egy sportcipőn akár 5-6 szín és 2-3 textúra is kényelmesen elfér, de ne csodálkozzunk akkor sem, ha esetleg állatmintákkal találjuk szembe magunkat. Ezt a típust a legtöbb fast fashion márkánál megtalálhatjuk. 

Sportos sportcipők a porondon 2022-ben!

Érdekesnek hangozhat a kifejezés, de mivel léteznek elegáns sportcipők, így bizony van belőlük sportos változat is. A futócipők ihlette utcai kivitelek egyre jobban a figyelem középpontjába kerültek. A gyártók felkapták a fejüket, hiszen évről évre többen keresnek hasonló darabokat, így kapva kaptak az alkalmon és rukkoltak elő igazán különleges sportos sportcipőkkel. Szinte nincsen márka, aki ne foglalkozna ezekkel, így legyen szó akár a Skechers-ről, náluk is bőven lesz miből válogatni idén.

Ehhez csak el kell látogatni egy üzletbe, esetleg szétnézni a webáruházak egyikében, hiszen ezeken a helyeken garantáltan találhatunk sajátos sneakereket.

Fotó: Borgo.hu