Vászonkép montázs vidám fotókból (x)

Ha rengeteg jól sikerült családi vagy barátokkal készült fotót őrzöl telefonodon, de nem tudod, mit kezdj velük, tarts velünk! A fotók egyik legjobb felhasználási módja a dekorációkészítés, mégpedig egyedi vászonkép formájában.

A vászonképek sikerének titka

A vászonképek egy különleges nyomtató segítségével, egyedi technológiával készült fali dekorációk. Pont úgy kell elképzelni őket, mintha egy festővásznon viszont látnánk egy nyomtatott fotót. A különbség azonban sokkal szembetűnőbb, hiszen egy vászonkép jóval látványosabb domború kinézete és élénk színei miatt a hagyományos képkeretekkel szemben.

A vászonképeket remekül felhasználhatjuk otthon egy-egy szellősebb vagy teljesen üres falfelületen. A legnagyobb előnye pedig, hogy teljes mértékben személyre szabhatjuk. Szinte bármilyen fotót, grafikát megjeleníthetünk rajta, ha a rendelkezésre álló referencia elég nagy felbontású és éles.

Ezek a különleges fali dekorációk azért is tűnnek ki a hagyományos nyomtatott fotók közül, mert rendkívül tartósak. Emellett bátran lehet őket akár vegyszerrel is tisztítani, a karcok és a por sem fog ki rajtuk.

Vászonkép montázs – ha nem tudsz dönteni

Ugye milyen nehéz megtalálni a tökéletes fotót, pláne, ha többen szerepeltek rajta? Valakinek nem áll jól a haja, másnak bemozdult a karja, így szinte lehetetlen igazságot tenni.

Ugyanez a helyzet akkor, amikor ellentétben ezzel túl sok jó fotó áll rendelkezésünkre, és nem tudunk dönteni, melyiket válasszuk. Ilyen esetben remek alternatív lehetőségként tárul elénk a montázs készítése.

Egy fotómontázsra több képet is elhelyezhetünk számunkra tetsző alakzatban, méretben, elrendezésben. Így a válogatás ideje jelentősen lecsökken, csupán a képszerkesztésben kell kreatívnak lenni, vagy segítséget kérni.

Szerencsére számos olyan, ingyenesen elérhető képszerkesztő programmal, weboldallal találkozhatunk az interneten, ahol könnyedén elkészíthetünk egy montázst. Csupán fel kell töltenünk a kiválasztott fotókat, és egérrel könnyedén behúzhatjuk őket egy sablon mintába vagy szabad kézzel oda, ahova szeretnénk.

Rendelj egyedi vászonkép montázst a Vászonkép Szalon honlapjáról, és lepd meg barátaidat is a legjobban sikerült fotókkal, dekoráció formájában!

Erre figyelj a rendelés során

Ha ajándékba adod a képet, érdemes lehet kipuhatolózni, mekkora szabad falfelülettel rendelkezik az ünnepelt. Így könnyebben választhatsz méretet, és nem kell attól félned, hogy a sarokban árválkodik majd a vászonkép.

Fontos, hogy homályos, életlen vagy kis felbontású képekből szinte lehetetlen, vagy csak nehézségek árán lehet jó vászonképet nyomtatni. Törekedj arra, hogy minél több pixelből álló, éles képeket válassz montázsodhoz.

Látogass el a Vászonkép Szalon weboldalára, és szerezd be a legegyedibb és legvagányabb fali dekorációt saját magad vagy szeretteid számára!