Harmadjára csapódott kamion ugyanannak a Bács-Kiskun megyei háznak az udvarába

A kerítést átszakítva rohant a gyerekszoba felé egy több tonnás kamion a Bács-Kiskun megyei Bodogláron. A tragédia csak pár centin múlott. Az ott lakó család elmondta: ez már a harmadik ilyen eset volt – írja a Bors.

A Bács-Kiskun megyei Bodogláron egy több tonnás kamion a kerítést átszakítva egyenesen a ház felé száguldott, amely ugyan szerencsére a ház előtt kicsivel végül megállt, az újépítésű kerítést teljesen letarolta. A házban élő család elmondta, hogy a hangzavarra eszméltek: „mesélték a Borsnak.

A lap szerint az osztrák rendszámú kamiont vezető magyar férfit a helyszíni ellátás után könnyebb sérülésekkel kórházba vitték. Tapasztalt sofőrnek ismerik, a baleset oka tisztázatlan, de vélhetően a sofőr a jeges út és a lefagyott hó miatt vesztette el uralmát a jármű felett. Bár a család otthon volt, közülük senki sem sérült meg. „– mondták. Nem ez volt az első eset:

– tárta szét a kezét a ház tulajdonosa. Sokszor csúszik az út, mégis mindenki száguldozik itt, ez még jég nélkül is ijesztő. Ha a megengedett sebességgel mennek, már le is tolják az embert. Ez ilyen időben életveszély. Nagyon sok a baleset arrafelé – mesélték a lapnak a helyiek. Azt, hogy a kamion sofőrje pontosan miért sodródott ki, a rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja.