Hollik István válasza az Orbánt vitára hívó Márki-Zay Péternek: Gyurcsány

Mint ismeretes, tegnap vitára hívta az ellenzék közös jelöltje Orbán Viktor miniszterelnököt. Márki-Zay szerint az embereknek hallania kell, milyen országot akar egyik és másik jelölt a következő négy évben.

„Az emberek, legyenek kormánypárti szavazók vagy ellenzékiek, megérdemlik, hogy meghallgathassák azt, aki a következő négy évben Magyarország miniszterelnöke kíván lenni, ezért vitára hívom Orbán Viktort. Álljunk ki az emberek elé, mutassuk meg, milyen országot képzelünk el! Vitassuk meg, hogyan képzeljük a gazdaság, az egészségügy vagy a migráció jövőjét, hogy kiderüljön, ki mit tett valójában, és mit gondol közös otthonunkról, Magyarországról!” – írta Márki-Zay vasárnap este Facebook-oldalára.

Másnapra már jött is a reakció, de nem Orbán Viktortól, hanem Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója osztotta meg az alábbiakat a Facebook-oldalán: „Reakció Márki-Zay Péter tegnapi felhívására: Mindenki tudja, hogy a baloldalon Gyurcsány Ferenc a főnök. Beosztottal pedig nincs értelme vitatkozni” – fogalmazott.