Michael Kors női karóra: árak és egyéb hasznos tudnivalók (x)

Ma már nyugodtan kijelenthetjük, hogy az amerikai születésű Michael Kors tervező egy igazi divatikon, akit világszerte milliók ismernek és szeretnek. Az általa megalkotott márka elsősorban kiegészítők tervezésével foglalkozik, ami mellett órákat és egyéb stílusosabb darabokat is piacra dobnak. Ennek köszönhetően a hölgyek előszeretettel viselnek a márkajelzéssel ellátott modelleket. El kell tehát ismerni, hogy nem véletlen lett ekkora sikere.

Lássuk, hogy mit érdemes tudni a hölgyek számára megálmodott típusokról!

A Michael Kors márkáról röviden

Az amerikai születésű Michael Kors már a születésének első pár évében a divat világában találta magát. Ahogy teltek az évek, úgy volt egyre biztosabban abban, hogy ezen a területen képzeli el magát a későbbiekben. Ezáltal divatiskolába iratkozott, ahol a második évet nem sikerült befejezni. Persze ez kicsit sem keserítette el, hiszen a 80-as években már piacra dobta az első saját készítésű ruhakollekcióját. Ezzel el is indult a siker útján, amely még mindig kitart. Manapság rengeteg féle és fajta ruhával és kiegészítővel látja el a hölgyeket és az urakat. Folyamatosan követi a divatot, ezáltal minden évszakban változtat egy kicsit a kollekciókon.

Jellegzetes darabok azonban a Michael Kors karórák, amelyek nem véletlenül képviselik a márkát. A diszkrét megjelenésű kellékek mindenféle női stílushoz passzolnak, ezáltal mindenki garantáltan talál magának tökéletes változatot. Rengeteg arany, ezüst, rosegold, díszítéses, minta nélküli, illetve finom darab van a palettán, ami minden szemet elkápráztat. A hatalmas kínálatnak köszönhetően minden hölgy olyan karórát viselhet, amely tükrözi a saját egyéni stílusát és személyiségét egyaránt.

Milyen is egy minőségi karóra?

Biztosan tudjuk állítani, hogy a Michael Kors női karórák valószínűleg a toplista egyik előkelő helyét szerezné meg, legalábbis, ami az eladásokat illeti. Bár nagy a verseny a japán, illetve a svájci óriásokkal, azért nem kell panaszkodnia, hiszen még mindig itt van és imádjuk az általuk készített darabokat.

A lényegében egyszerű fashion modellekből álló kollekció minden igényt kielégítenek, hiszen letisztultak, de akadnak különlegesebb darabok is. Ez azoknak lehet jó, akik nemcsak az idő figyelemmel követése miatt vásárolnak maguknak ilyen eszközt. Aki nem várja el, hogy a részletek túlzottan ki legyen dolgozva, és nem is akar semmilyen forradalmi újdonságokkal felszerelt kiegészítőt magának, annak tökéletes lehet egy minőségi Michael Kors gyártmány.

Ha kíváncsi arra, hogy most milyen árakon mozognak ezek a női karórák, akkor egyszerűen kattintson a Timestore.hu linkre! A kellékek mindegyike látványos megjelenéssel nyűgözi le az érdeklődőket, hiszen üdék és trendik, ami mellett többféle színkombinációval rendelkeznek.  A megfizethető kivitelek nagy előnye, hogy már egy kisebb költségvetéssel rendelkező személy is nyugodt szívvel vásárolhat magának igényes karórát.

A Timestore.hu választékában található típusok között bőven akad alacsonyabb és magasabb árkategóriát képviselő kiegészítők. Ennek hála pedig mindenki találhat magának egyedi és prémium változatot. Harmincezer forint körül már igazán igényes és egyedülálló modelleket vásárolhatunk, mint például a Parker Chronograph, amely egy igazán tetszetős, női gyűjteményből nem hiányozható, közkedvelt karóra. A vörös arany tok és szíj kapcsolja össze az egész eszközt, ami valószínűleg úgy hat majd, mintha a csuklónkra öntötték volna.

Valamivel többért vehetjük meg a szépen díszített, elegáns, arany szíjas változatot, amely egy 33x9 mm órával ellátott darab. Ez aztán garantáltan modellé varázsolja a viselőjét, aminek köszönhetően sokkal magabiztosabban mozoghatunk a mindennapok során.

Mire figyeljünk még a kiegészítők beszerzése során?

Bár egy karóra remekül öltözteti az embert, azért sok esetben nem bizonyul elegendőnek. Fontos és látványos elemek minden ruhatárban elkelnek, legyen szó egyéb ékszerről, parfümről, vagy éppen egy táskáról egyaránt. Ugyanakkor a női ruhák és kiegészítők vásárlásnál nem érdemes csak az árat nézni. Nem elég ugyanis, hogy kedvező áron szerezhetünk be különleges darabokat, fontos, hogy az ízléses, elegáns, divatos, és nem utolsósorban tartós legyen.

Egy kis odafigyeléssel kiválasztott ékszer szintén sokat dobhat az aznapi összeállításon. Szerencsére a márka ebben is nagyon otthon van, ahogy az illatok és a különböző táskák világában egyaránt. Egy finom parfüm mindig jó benyomást kelthet a többi emberben, ráadásul azért valljuk be, nekünk is jól esik, ha kellemes közérzettel lépünk utcára. Érdemes tehát alaposan átgondolni, hogy milyen kiegészítőre is vágyunk, mi az, amin megakad a szemünk, mert nem biztos, hogy minden arany, ami fénylik. Bár azért a Michal Kors karórák közül állnak hozzá!