A műanyag elosztók bemutatkozása – minden, amit tudni kell (x)

Bejegyzésünk középpontjában a Hager Golf műanyag kis elosztó fog szerepelni. Részletes bemutatásuk oka, hogy a villanyszerelő szakemberek, valamint az ügyfelek által is méltán szeretett kis elosztó termékcsaládról beszélünk.

Elsőként tekintsük át, hogy miért a Hager Golf eszközt érdemes alkalmazni

Biztosan ismerős lehet maga a márkanév azok számára, akik gyakran foglalkoznak villanyszereléshez kötődő termékekkel, munkálatokkal. A Hager termékcsoport rendkívül sokszínű eszközpalettával rendelkezik ezen a területen, színvonalasan kiszolgálva a szakmabeli mestereket, így ezzel együtt a végfelhasználókat is.

Az 1955-ös alapítású, német gyökerekkel rendelkező vállalat esetében nem közhelyes kiemelni a német precizitást és minőséget. Praktikus használatuk mellett rendkívül megbízhatóak. A következőkben pedig térjünk rá a Hager Golf kis elosztók bemutatására!

Mi volt a Hager Golf műanyag kis elosztó megalkotásának oka?

Hatvan év a szakmában dolgozók igényeit és kötelességeit kiszolgálva nem válik köddé csak úgy. Hosszú évek, évtizedek tapasztalatának segítségével alkották meg az Elektrikstore.hu oldalán megtalálható kis elosztó termékcsaládot is.

Az idő elteltével, valamint a technológia fejlődésével megfogalmazódott az az igény, hogy nagyobb hely kell ahhoz, hogy a vezetékelés könnyebb legyen, illetve lehetővé kellett tenni, hogy az elosztók beépíthetőek legyenek gipszkartonba és normál falba is.

A fentebb említett igények a mérnökök és a villanyszerelők kommunikációja során derültek ki, majd váltak megvalósításra váró céllá. Ezen igények kielégítésére született meg a Hager Golf műanyag kis elosztó termékpaletta.

Milyen ár-érték aránnyal rendelkezik?

A család termékei a piacon elérhető termékek között a kategória csúcsát jelentik. A vevőkiszolgálás nívóssága anyaghasználat, méret és kidolgozás szempontjából már első pillantásra is rendkívül szembetűnő.

A kiemelkedő hatékonyság már csupán hab a tortán. Említettük, hogy a Hager Golf termékeinél egyszerűbb a vezetékelés, valamint a különböző falazatokba építés is megoldható. Nem számít, hogy normál betonfallal vagy a sokak szerint macerás gipszkartonnal van dolgunk.

A választék és a kiegészítő termékek

A kínálatot megtekintve kiválóan érzékelhető a széles kínálat: különböző mérettel, kidolgozással és technikai jellemzőkkel rendelkező eszközökkel találkozhatunk. Választékból nincs hiány, ha a célnak megfelelő termékeket szeretnénk beszerezni. 

A Hager Golf műanyag kis elosztó mellett a csereajtók, a speciális sínek és a kiegészítők beszerzésének lehetősége további hozzáadott érték. Megfelelő segítséggel hiánytalanul felvértezheti magát az ember, mielőtt villanyszerelési munkálatokra adná a fejét.

Forrás: elektrikstore.hu