Szép és hasznos karácsonyi ajándék, ami még figyelmes is? Létezik! (x)

Igazi nyerő megoldás.

Amikor azon töprengünk, hogy mi lenne a legtökéletesebb karácsonyi ajándék valaki számunkra fontos személynek, de nem tudunk rájönni, hogy mi lehet a szíve vágya, akkor szokott megoldást jelenteni az ékszer vagy valamilyen autós kiegészítő. Ez persze most durva általánosítás, de tanácstalanság esetén sokan élnek az olyan tuti befutókkal, amilyen egy pár fülbevaló, egy üveg ital, egy csomag zokni, illetve egy csomag jobb kávé, illetve ezek kombinációja. Ha viszont szeretnénk valami olyat adni, ami biztosan leveszi a másikat a lábáról, akkor érdemes kicsit messzebbre irányítanunk a figyelmünket.

Szép is és okos is

A sportóra egy viszonylag tág megfogalmazás, hiszen rengeteg különféle képességgel rendelkező eszközt szokás így nevezni. Alapvetően a testünk változásaitkövetik figyelemmel, így segítenek az edzésben, a hétköznapokban. Vannak olyan okosórák is, amik a telefonunk meghosszabbításaként működnek, de a sportórák sem sokban maradnak el ezektől, sőt. Figyelemmel kísérik a pulzust, a szívritmust, az alvási ciklusokat, de segítenek az eredményeink pontosabb megismerésében is, illetve a teljesítményünk javításában. Mindemellett a sporórák java igazán esztétikus, látványos jelenségnek számít, így ha ragaszkodunk a divatos kiegészítőkhöz, akkor sem nyúlunk mellé. 

Egészségesebb életmódra fel!

Ha tudjuk szerettünkről, hogy egészségesebben szeretne élni, de nem sikerül neki, akkor is jó választás egy sportóra, hiszen mintegy segítőként ott lesz, hogy megkönnyítse ezt a folyamatot. Figyelmes választás, hiszen hozzájárulunk a másik jólétéhez, de olyan értelemben is, hogy ez a szerkezet igazán odafigyel a gazdájára, ha pedig megfeledkezik a megfelelő mozgás teljesítéséről, arra emlékeztet. Célokat határozhatunk meg, de közben folyamatosan követhetjük, hogy hány lépcsőfokot másztunk meg, hány méter, kilométert sétáltunk, hány kalóriát égettünk el. Éppígy sok óra segítségével hallgathatunk zenét is, és a beépített GPS miatt a mozgás közben megtett vagy éppen kiválasztott útvonalakra sem lesz gond. Szép és figyelmes választás, amivel biztosan örömet szerzünk majd.