A legjobb karácsonyi ajándékok a másik felednek (x)

Hasznos ajándékok hölgyeknek, melyek garantáltan örömet okoznak majd

Azon töröd a fejed, idén mivel tudnád megajándékozni a kedvesed? Olyan ajándékot szeretnél, amit szívesen használ majd? A hasznos ajándék mindig jó ötlet, így több termék közül is választhatsz. Ebben az esetben azonban kerüld azokat az eszközöket, melyek a család ellátásához, vagy az ételkészítéshez kapcsolódnak. Bátran választhatsz egy új hajszárítót, hajvasalót, hajsütővasat vagy epilátort. Kedvesed szereti a kávét? Akkor garantáltan tetszeni fog neki egy új kávéfőző. Ne felejts el minőségi kávét is választani mellé egy jól bevált márkától. Szeretnél igazán eredeti lenni? A csomagban rejtsd el kedvenc édes nassolnivalóját is.

A legtöbben naponta használjuk okostelefonunkat, ezért időnként új készülékre kell cserélnünk őket. Kedvesednek lehet, épp egy új mobilkészülék okozna örömet. Esetleg szüksége lehet egy új laptopra vagy tabletre? Kérdésedre választ kaphatsz, ha odafigyelsz a szükségleteire.

Ajándékok sportorientált férfiaknak és hölgyeknek

Mit szólnál valamihez, amivel változatosabbá tehetnéd a szabadidődet? Minden aktív sportolónak vásárolhatsz új sportfelszerelést, sportruházatot vagy cipőt. Együtt sportoltok? Annál könnyebb lesz a választás. A kínálat ebben az esetben igen széles – az új kerékpártól kezdve a teniszütőkön át egészen a sportruházatig. Egy okoskarkötő is kiváló választás, amellyel párod kedvében járhatsz. Edzés közben figyeli a vér oxigénellátását és egyéb paramétereit, valamint óraként vagy stopperként is szolgál.

Mi tippünk: Hol találod meg az összes ajándékot egy helyen? Egy vásárlással megoldhatod párod és az egész család karácsonyát az alza.hu webáruházában. A megtakarítás érdekében használd az Alza Black Friday kedvezménykódot.

Az otthon ezermestereinek

Sok férfi szeret valamit otthon mindig javítgatni, szerelgetni. A tiéd is az otthon barkácsolók közé tartozik? Akkor nincs más dolgod, mint alaposan körülnézni a műhelyében, és rögtön több ajándékötleted is támadhat. Választhatsz valamilyen elektromos vagy kéziszerszámot, polcrendszert, tároló dobozokat, apró alkatrészeket és még sok mást. Ha bizonytalan vagy, nyugodtan kérj tanácsot kedvesedtől. A közösen választott ajándékot is biztosan értékelni fogja.

Kozmetikum mindkettőtöknek

A kozmetikai ajándékcsomag nem hiányozhat egyetlen karácsonyfa alól sem. Kiváló ajándékok a tusfürdők és balzsamok, a különböző krémek, dekoratív kozmetikumok és hajápoló termékek. Párod szereti a parfümöt? Lepd meg kedvenc illatával, vagy ebben az esetben az unisex parfümöt is választhatod. Társaságban így nem csak a külsőtök lesz összehangolva, hanem az illatotok is tökéletesen passzol majd egymáshoz.

Mi tippünk: A kozmetikumokkal és illatszerekkel kapcsolatban mindent megtalálsz a Douglas webáruházában. Ráadásul a Douglas kupon felhasználásával most megtakaríthatod vásárlásod jelentős részét. Mit szólsz egy ilyen akciós ajánlathoz?

Stílusos szemüvegek és egyéb kiegészítők

A különféle divatos kiegészítők is sokféle ajéndékötletet kínálnak. Választhatsz meleg sálat, sapkát és kesztyűt, valamint pénztárcát vagy övet. Az ajándékozott szemüveget vagy kontaktlencsét visel? Ebben az esetben ezen a területen is találhatsz megfelelő ajándékot. Akár kiegészítőket is választhatsz hozzájuk. A férjek és feleségek egyaránt örülnek a karácsonyfa alatt lapuló napszemüvegnek vagy órának, a hölgyek pedig minden bizonnyal értékelni fogják a gyönyörű ékszereket.

Nos, mit is tegyek hozzá a végére? Akár ifjú házasok vagytok, akár korosabb házaspár, töltsétek ezt a karácsonyt szeretetben és megértésben