Már DPD-csomagpontokra is rendelhetünk az IKEA-ból

A már Szegeden is található átvételi pontok után újabb lehetőség nyílt a rendelések kézbesítésére az IKEA vásárlói számára: az érdeklődők novembertől 20 kg alatti rendelésük kiküldését DPD csomagpontra is kérhetik. A csomagátvételi lehetőségek bővítésével az IKEA célja, hogy termékei az ország minél több régiójában elérhetők legyenek.

A DPD Hungária Kft., országos lefedettségű csomaglogisztikai szolgáltató közel 200 helyszínen biztosítja a kiscsomag-szállítást. A Pickup-csomagponthálózat megkönnyítheti a 20 kg alatti rendelések átvételét, hiszen a vásárló kiválaszthatja az otthonához legközelebb eső átvételi pontot. A csomagponti kézbesítés további előnye, hogy a kiszállítást követően 7 naptári nap áll rendelkezésre a rendelések átvételére. Azok számára, akik az IKEA weboldalán vásárolnak, kérhetik rendelésüket DPD csomagpontokra amennyiben a rendelés megfelel az alábbi paramétereknek:

  • maximum 20 kg
  • maximális övméret: 2 méter / csomag (2 X a magasság + 2 X szélesség + 1 X hosszúság)
  • maximális hosszúság: 1 méter/csomag

Amennyiben a rendelés megfelel a fenti feltételeknek, a rendszer automatikusan fel fogja ajánlani a csomagponti átvétel lehetőségét.

A DPD csomagponti átvétel szolgáltatás ára minden megrendelt csomag és az összes átvevőpont esetében azonos: 1490 Ft-os díjjal kell számolni. Szegeden egyébként három ilyen csomagpont található, a következő helyeken:

  • munkaruhaüzlet a Honvéd tér 2-ben,
  • gépkölcsönző a Petőfi sugárút 93. alatt,
  • ruhajavító a Budapesti körút 4. alatt.