Vasárnap ingyenes a REÖK

December 23-án ingyen lehet megnézni a Magyar Ede téri Regionális Összművészeti Központ kiállításait. Jelenleg két neves kiállítás fut: Bäck Manci fotográfiáit és a Balogh Csaba absztrakt alkotásait láthatják az érdeklődők.

„A Bäck Manci fotográfiái című tárlaton elfeledett szegedi utcák, finom portrék, aktképek és a mozdulatművészet remekei várnak Benneteket. A szegedi fotográfusnő munkái közül sok megbújhat a régi családi képek között is: ha ilyen fotóra bukkantok a fiók mélyén, hozzátok be a Reök-palotába. Digitalizáljuk, és a kiállítás része lehet a családi Bäck Manci-fotó is!

Balogh Csaba absztrakt alkotásai pedig izgalmas kritikai gondolatokat bontanak ki, különleges atmoszférát teremtenek a szecessziós Reök-palotában.”

A központ mindezt a közelgő karácsony szellemében, ajándékként adja az embereknek. De senki se feledje, a REÖK-be bármikor érdemes betérni, nem csak ingyen.

 

 

Érdekel mi történik Szegeden, mik épülnek, vagy épp milyen kincsek tűnnek el az utcákról? Kövesd a Szegedert Facebookon és Instagramon.