Változik a buszmenetrend – expresszjáratok indulnak Budapestre

Most vasárnaptól (április 28) jelentősen változnak a Dél-Alföldi városok és Budapest közti helyközi buszok menetrendjei – tette közzé a Dél-alföldi Közlekedési Központ Zrt. (DAKK) Facebook-oldalán. Négy városból új, expresszjáratok indulnak a fővárosba, amelyekkel akár a mostaninál háromnegyed órával gyorsabb lesz a közlekedés.

Forrás: Facebook / DAKK

Makó, Hódmezővásárhely, Szentes és Csongrád és Budapest között új, akár háromnegyed órával rövidebb menetidővel dolgozó expressz-járatok indulnak – ez a jövő vasárnap életbe lépő új Dél-alföldi menetrend legfontosabb változtatása.

⚠️ ? JELENTŐS MENETRENDMÓDOSÍTÁS ÁPRILIS 28-TÓL! ⚠️Április 28-tól (vasárnaptól) Budapest és a dél-alföldi városok…

Közzétette: DAKK Dél-alföldi Közlekedési Központ Zrt. – 2019. április 20., szombat

 

Ehhez kapcsolódóan a Kecskemét–Kiskunfélegyháza–Csongrád–Szentes, a Kecskemét–Kunszentmárton–Szarvas–Békéscsaba és a Szentes–Hódmezővásárhely–Makó autóbuszvonalak járatai is új, ütemes menetrend szerint közlekednek, kedvezőbb csatlakozási kapcsolatokat biztosítva az országos autóbuszokhoz.

A változások ezen része Szegedet úgy tűnhet, nem érinti, de az összes módosításban Szegeden is megálló járatok is érintettek, így érdemes átböngészni a minden részletet tartalmazó menetrendi tájékoztatót a busztársaság weboldalán.