Hirdetés

Valójában hamar kijavították a Vedres utcai letört padot, és azóta kicserélték az egész megállót

Pár napja írtunk róla, hogy megoldatlanul zártak le egy szegedi bejelentést a Járókelő.hu-n, mert egy év alatt sem kaptak arra választ az illetékesektől, ezért az oldal adminjai lezárták sikertelenül a posztot. Mostanra azonban kiderült, valahol a bejelentők nem vehették észre a választ, és nem is járhattak arrafelé, a hibás padot ugyanis akkor gyorsan kijavították, de azóta már nincs ott, mert lecserélték az egész megállót.

Turai Ildikó, a Szegedi Városkép és Piac Kft. rendezvényszervezője azt közölte lapunkkal, hogy a Vedres u. 18. előtti utasváró letört padjával kapcsolatos bejelentést megkapták, és a bejelentést követően haladéktalanul intézkedtek is. Mint kérdésünkre írta, 2018. januárban kértek be árajánlatot a javításra vonatkozóan, ami után a megrendelést követően, a teljesítésigazolási jegyzőkönyv szerint 2018. február 12-én el is készültek a munkával, erről előtte-utána fotópárt is kaptunk:

Azóta viszont, csak hogy legyen még egy csavar a történetben, tavaly az Odessza városrész felújítása során lecserélték az egész buszmegállót egy ugyanolyanra, de vadi újra, az új, Velence típusú utasváróba új pad is került, ez a kép látható jelenleg is, és a fenti fotón. Közben a Járókelő.hu-n is frissült a poszt, a társaság ott is közzétette ezeket az információkat.

Képek: Szegedi Városkép és Piac Kft.