Újrázik a szegedi Fidesz vezetése

A kormánypárt szegedi szervezetének tisztújításán újraválasztották Bartók Csaba elnököt és a teljes elnökséget, újabb két évre kaptak mandátumot – közölte a kormányközeli Delmagyar.hu.

A napokban lezajlott a szegedi Fidesz-alapszervezet tisztújítása, mindenkit újraválasztottak. A kormányközeli lap szerint ” a Fidesz egységesen vág neki az őszi önkormányzati választásoknak”, majd hozzáteszik, hogy “ezt a választást a legnagyobb, és legszervezettebb helyi politikai közösség kiemelt fontosságúnak tartja Szeged jövőjét tekintve”.

Forrás: Echo TV / YouTube

Ez alatt a Fideszt érteni erős jóindulatra vall, a pártszervezet ugyanis már egy ideje keresi, kit indítson el ősszel Botka László ellen, Kubatov Gábor pártigazgatót is városunkba vezényelték a helyi szervezetet erősítendő, de egyelőre még tart a casting, és még csupán jobboldali ellenjelöltek vannak. Egy név ugyanakkor már kiszivárgott a sajtóban: ez Nemesi Pál vállalkozó-kamaraelnöké, aki ugyan cáfolta, hogy a kormánypárt jelöltje lenne, de nyitva hagyta, hogy civil jelöltként elindul, így nem kizárt, hogy a kormánypárt beálljon mögé ilyen módon.

Hirdetés

(via Delmagyar.hu)