Új időpontban, de lesz idén Deja Vu Fesztivál

A Deja Vu Fesztivál szervezői ma a fesztivál Facebook-oldalán jelentették be, hogy az idei eseményt új időpontban, augusztus 20-22 között fogják megtartani. A szervezők sokkal több wc-t ígérnek, íme a teljes közlemény:

„Idén is a DEJA VU Fesztivállal nyit a fesztiválszezon 

Az elmúlt három, négy napban több száz levelet és üzenetet kaptunk tőletek, hogy az kizárt, hogy az idei év Deja Vu Fesztivál nélkül teljen el. Megígértük ha lehet akkor összehozzuk, de őszintén bevalljuk nektek az április 30-i Kormányinfot követően majdnem minden reményünk elszálllt, de örömmel jelenthetjük be, hogy nem volt hiábavaló az elmúlt fél év megfeszített munkája a csaptunknak és az idei rövidített fesztiválszezont is a Deja Vu Fesztivál nyitja Dél-Magyarországon!

Az új időpont 2020. augusztus 20-21-22-e, erre a dátumra érvényesek az eddig megváltott jegyek, a helyszín mint már megszokott extrém helyzetekben mindig, idén is a Postás Sportpálya lesz. Annyit ígérhetünk, hogy a tavalyi évhez képest lesznek újítások ( Pl: sokkal több wc )  és számtalan meglepetéssel is készülünk nektek. 

Részletes információk és program néhány napon belül a Deja Vu Fesztivál Hivatalos facebook oldalán. Addig is köszönjük a türelmeteket és lojalitásotokat!”

Idén is a DEJA VU Fesztivállal nyit a fesztiválszezon❗️📢💣🔥

Az elmúlt három, négy napban több száz levelet és üzenetet…

Közzétette: Deja Vu Fesztivál – 2020. május 5., kedd