Szinkronnal jön a Bojack Horseman

A Netflix kultikus felnőtt-rajzfilmsorozata, a kiégett, keserű szarkasztikus humoráról ismert egykori tévésztár életét feldolgozó Bojack Horseman jön a magyar tévébe, méghozzá szinkronnal! Az Origo arról ír, a sorozat holnap indul a TV2 Csoporthoz tartozó Humor+ csatornán. A főszereplő magyar hangja Kálid Artúr lesz, ügynökét (igazából az ötödik évadtól menedzserét) Princess Carolyn-t Murányi Tünde szinkronizálja, az érdekesség, hogy ő a való életben Kálid felesége.

Persze baromi kíváncsi leszek, hogy ültetik át a sorozat negyedóránként öt-hat lefordíthatatlan angol szóviccét magyarra (mondjuk francia és német szinkron már készült hozzá korábban, és magyar felirattal eddig is nézhető volt Netflixen), és a kormányközeli csatornaportfólió nézői hogy reagálnak mondjuk egy, (ironikusan?) az abortuszt dicsérő popslágerre, de én imádom a sorozatot, szóval ha azok is részesei lehetnek, akik nem tudnak (úgy) angolul, az csak jó.

, ENT_QUOTES)?>" title_text="" order_type="social" title_text_color="#000000" title_text_font_size="22" title_text_font_famely="monospace" title_text_position="left" width="100%" bg_color="#d4d4d4" animation_effect="random" count_of_comments="2" ]