Olvasóink támogatását kérjük az új Szegeder megépítéséhez

Teljesen új honlapot építünk a Szegedernek, ami tavaszra készül el. Ez egy rendkívül költséges projekt, amit szimplán nem engedhetnénk meg magunknak, ezért most hozzátok, olvasóinkhoz fordulunk segítségért. Elmondjuk a részleteket.

Miért van szükség új honlapra?

A jelenlegi már alapjaiban nem felel meg egy korszerű, magas minőségű hírportálnak. Igazából soha nem is felelt meg. A Szegeder most úgy néz ki, mint egy jól összerakott blog, mi viszont ennél sokkal grandiózusabb tervekkel rendelkezünk.

Mit tud majd az új honlap?

Az új honlap igénye talán mindig is bennünk volt, az ötlet konkrétabb formát azonban csak 2019 nyarán öltött. A tervezés is ekkortájt indult meg, majd decemberben már a fejlesztését is megkezdte egy kétfős szegedi programozócsapat. Azon túl, hogy hírportálosabb megjelenést kap, sokkal gyorsabb és biztonságosabb lesz, rengeteg klassz funkciót is beleépítünk. Lesz benne például kapásból dark mode, de gondolkodunk olyan plusz dolgokon is, mint egy angol nyelvű cikkeket tömörítő rovat, melyben a fontosabb szegedi hírekről olvashatnak majd azok a városban élő emberek, akik nem beszélnek magyarul, vagy egy külön aloldal, ahol olyan programötleteket mutatunk olvasóinknak, melyekre mi is szívesen elmennénk, így adva egy őszinte élményt.

Mennyibe kerül?

Sokba. Az előzetes számítások alapján nagyjából 1,5 millió forintot fogunk kifizetni érte. Ebből 500 ezer forintot tudtunk mi előteremteni, ezért kérjük, hogy segítsetek a maradék kétharmaddal. Úgy számolunk, hogy ha minden olvasónk csak 1000 forinttal járulna hozzá a projekthez, akkor nemcsak hogy se perc alatt összegyűlne a kitűzött célösszeg, de az üzemeltetési költségeink is fedezve lennének a következő néhány évre.

Mit kapok a pénzemért?

Néhány hónapon belül Magyarország legmodernebb vidéki hírportálját olvashatod nap mint nap. Ezen felül elindítjuk támogatói hírlevelünket is, melyben a Szegeder történéseiről, és a minket érintő fontos változtatásokról, és a honlap építéséről, annak aktuális fázisairól kaptok tájékoztatást.

Hogyan tudok támogatni?

PayPal-on keresztül, ide vagy a lenti gombra kattintva. Fontos, hogy amennyiben szeretnél tőlünk támogatói leveleket kapni, úgy a megjegyzés részbe írd be e-mail-címedet. Köszönjük szépen!