Szegeden fogták el a kassai bankrablókat a kommandósok

Szegeden fogták el azt a két szerb férfit, akiket azzal gyanúsítanak, hogy több más rablás mellett kirabolták a kassai bankot is – írja a Paraméter alapján a 24.hu.

A rendőrségi szóvivő tájékoztatása szerint egy 22 és egy 37 éves szerb férfit gyanúsított meg rablással pár nappal ezelőtt a rendőrség. A szóvivő elmondta az áprilisban történt kassai bankrablás során senki sem sérült meg, de az elkövetők fegyverrel fenyegették meg az alkalmazottat, aki végül 8 ezer eurót adott nekik.

A biztonsági kamerák felvételei alapján kiderült, hogy az elkövetők már napokkal korábban jártak a bankban, terepszemlét tartottak, és egy BMW-t használtak, amelyen lopott rendszám volt.

Mivel a rablókat Magyarországon látták mozogni, ezért a szlovák rendőrség a magyar hatóságok segítségét kérte. A Terrorelhárítási Központ egységei végül elfogták a két elkövetőt. A szlovák rendőrség szerint a páros több fegyveres rablást követett el többek közt Szlovákia, Magyarország és Szlovénia területén – írja a 24.hu.

Lúpež banky Košice

„TOTO JE PREPAD, RUKY HORE” SI MÔŽU DARKO S RÓBERTOM HOVORIŤ NAVZÁJOM VO VӒZBE Mysleli si, že ak budú meniť štáty, kde vylúpia banku, budú nenápadní….