Pottyondi Edina: Iszonyatos csalódás, hogy ez lett a Momentumból

Pottyondi Edina ex-momentumos youtuber volt Osváth Zsolt legújabb vendége a ZSHOW time Youtube-csatorna Webkanapén című műsorának. A Kövér László kritizálásával ismertté vált Pottyondi arról is beszélt, milyennek látja ma egykori pártját.

„Volt ő férfi, aztán nő lett, lipsi az mindig is volt” – vezette fel a műsort a vezető Osváth, aki egy műanyag orchidea ajándékozása után elsőleg arról beszélgetett vendégével, hogy milyen körülmények között fogott bele a videózásba, és hogy miért édesanyja lakásán veszi fel a videókat (utóbbira válasz: ott van csend).

Pottyondi beszámolt a mára minden tartalomgyártót érintő jelenségről, mely a kommentekről való életről lejövést eredményezi. „Én az elején megfogadtam, hogy nem fogok kommenteket olvasni, és ezt nagyon ügyesen tudtam tartani. Aztán csak odahúzta a szememet, és akkor elkezdtem olvasni. Amikor van egy 2-3 hetes leállás a videógyártásban, az többnyire az, hogy felgyűlik bennem” – mondta, azzal folytatva, hogy eleve a kamera elé sem akart állni.

A Momentum elnökségébe még a Nolimpia-kampányt követően, 2017 márciusában került be, majd nemsokkal később, augusztus elején bejelentette, hogy lemond tagságáról. Arra a kérdésre, hogy politikai pályafutása miért volt tiszavirág-életű, azt felelte, nem politikusnak való, és ezt bátran és határozottan kijelenti.

„Nagyjából fél évet voltam ebben, de mikor már párttá alakultunk, 3-4 hónapon belül kiléptem és leléptem, és azóta sincsen semmilyen visszatérési szándékom” – mesélte, folytatva azzal, hogy ami most a Momentum, azzal már nem tudna azonosulni. „Nekem ez iszonyatos nagy csalódás, ami lett most a Momentumból. Ahhoz képest legalábbis, amit 3-4 éve kitaláltunk, hogy mi lesz, vagya ami miatt én csatlakoztam.” Szerinte az, ami ma a magyar politikai térben zajlik, az „iszonyatosan káros”.

Ezt követően letért a beszélgetés a témáról, és magánéleti kérdéseket firtattak a műsorvezető kezdeményezésére. A teljes interjú alább tekinthető meg, de érdemes ellátogatni Pottyondi saját csatornájára is.

POTTYONDY EDINA: ” AZ ÉLETEM FOLYAMATOS KUDARCOK LÁNCA” | Webkanapén ÉVADPREMIER

POTTYONDY #ZSHOWTIME #WEBKANAPÉN Elindult a nagy sikerű WEBKANAPÉN c sorozat második évada. Ebben a műsorban olyan vloggerekkel, influencerekkel beszélgetek…