Önnek is elege van a baloldali médiatúlsúlyból? Jobboldali médiaharcos-képzés indul

Elege van a Hvg-ből, a 24.huból vagy a 444-ből? Sokat beszél Kálmán Olga vagy Gulyás Márton? Gyurcsány? Aki megunta már, hogy mindenhonnan csak a baloldali propaganda folyik, az most jelentkezhet a Megafon képzésére.

Hogy miről van szó pontosan? Erről:

  • megjelent egy Megafon Központ nevű kezdeményezés nemrég a neten (Facebook-oldal, weboldal),
  • erre felkerült egy videó, melyben egy fiatal lány elmondja, hogy „a magyarok többsége jobboldali értékrendű”, és hogy mégis a baloldali sajtótól és megmondóemberektől zeng a tér, éppen ezért
  • elindítanak egy képzést szeptembertől, ahol bárki (aki jobboldali értékrendű persze) „profi Facebook-harcos” lehet.

(Az egyébként általában minden országra igaz, hogy az emberek többsége a jobboldal felé húz, mivel jellemzően a vidékiek jobboldaliak, a városban élők pedig baloldaliak vagy a centrum felé kacsintgatnak, már ha van éppen.)

A videóból elsőre nem igen jön le, hogy ki áll a hátterében, ahogyan az a Megafon impresszumából sem derül ki, ott mindössze egy idén erre a célra alapított cég neve szerepel. Az Alfahír szerint azonban az a Kovács István áll a dolog mögött, aki az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója is, de gyakori szereplője jobboldali médiumoknak: szerepel a HírTV-ben, megszólal a Magyar Hírlapban vagy a Demokratában is. De utal erős Fidesz-közeliségre úgy általában az oldal kinézete, vagy az, hogy mindenben vagy egy kis narancssárga.

„Egy hónap alatt több mint kétezer ember regisztrált a honlapunkon, és folyamatosan bővül a csapatunk is. Sokan vannak, főleg fiatalok, akik úgy érzik, egyetértenek a céljainkkal és fel szeretnék venni a kesztyűt a baloldali megmondóemberekkel, véleményvezérekkel. Az elvárás tehát nagy, de ahogy szokás mondani, teher alatt nő a pálma. Egész nyáron azon fogunk dolgozni, hogy szeptemberben bemutathassuk Magyarország legjobb közösségimédia-képzését” – mondta Kovács egy 888-as interjúban.

Aki tehát jobboldali médiahuszár szeretne lenni, augusztus 20-áig jelentkezhet.

Security Check Required

No Description