Népirtás vádjával jelentették fel Boldogkői Zsolt professzort

„Egy I. Péter nevű alak rendőrségi feljelentést tett ellenem, mert nem tettem eleget a fenyegetőzéseinek. Állítása szerint 966 ember halt meg az mRNS vakcinázás következtében az USA-ban. E tények ellenére én az oltások mellett állok ki” – írja Boldogkői Zsolt Facebook-bejegyzésében, amit a Magyar Hang vett észre.

A professzor közölte azt is, hogy fejelentője választ is kapott a rendőrségtől, melyben a hatóság jelezte, hogy iktatták és továbbították azt az illetékeseknek.

A Magyar Hang megjegyzi, hogy nem ez az első alkalom, hogy a Szegedi Tudományegyetem Orvosi Biológiai Intézetének tanszékvezető egyetemi tanárával szemben ellenségesen lépnek fel az oltástagadók. Boldogkői korábban több életveszélyes fenyegetést is kapott, melyek miatt nem tett feljelentést.

A professzor a lapnak elmondta, hogy nem lepődött meg azon, hogy feljelentették, mert már korábban is fenyegetőztek ezzel. Egy blogon például az „egészségügyi önrendelkezési jog megsértésének bűncselekményére való felbujtással” vádolták, azonban nem tud arról, hogy valaki komolyan vette volna azt a feljelentésre buzdítást.

Egy I. Péter nevű alak rendőrségi feljelentést tett ellenem, mert nem tettem eleget a fenyegetőzéseinek. Állítása…

Közzétette: Zsolt Boldogkői – 2021. március 20., szombat