Nemesi Pál töretlenül tekint a jövő felé

Az ex polgármesterjelölt Facebook oldalán tette közzé közleményét, melyben megnyugtat, és kitartásra buzdít minden szegedi fidesz szimpatizánst.

A Fidesz-KDNP volt polgármesterjelöltje így fogalmaz, „kemény munkával, tiszta, őszinte odaadással be kell bizonyítanunk mindenkinek, hogy a polgári értékek, a konzervatív keresztény szabadság gazdasági fellendülést és biztonságot ad Szegednek és a régióban élőknek!”

Hirdetés

Nemesi Pál arra kéri szimpatizánsait „legyenek büszkék, hogy nem adják fel elveiket, legyenek büszkék, hogy megvédik családjukat, és legyenek büszkék arra, hogy megalkuvás nélkül építjük a szegedi polgári közösséget!”

Igazi lokálpatriótaként úgy fogalmaz, „ami jó Szegednek és a szegedieknek, annak örülünk és támogatjuk, ami viszont árt a városnak és nekünk szegedieknek, azt megakadályozzuk és tiltakozunk ellene.”

Nemesi elmondása szerint minden titulusában a gazdasági fellendülést támogatja, ahogyan az elmúlt 11 évben is azt tette. Állítása szerint elképesztően sok hazugságot terjesztettek róla, de úgy gondolja, egyetlen egy sem állta meg a helyét. Nem tudni, hogy itt a kampány során kiütköző kisebb “stiklikre, vagy a Szeviépes kötődéseire gondol-e a költő, illetve azt sem, hogy a vádak hol nem állták meg a helyüket.

A volt jelölt a közlemény végén megköszöni a támogatást, illetve a támogatók munkáját a jövőre nézve. Nemesi egyébként 24 338 szavazatot kapott.

 

Nyitókép: Szűcs Dániel / Szegeder