Nem akarta megrémíteni a feleségét, ezért furcsa kéréssel fordult a mentőkhöz egy dél-alföldi férfi

Napok óta küzdött már mellkasi panaszaival az a 75 év körüli egykori katonatiszt, aki felesége tudta nélkül kérte a dél-alföldi mentők segítségét hétvégén – írja Facebook-oldalán az Országos Mentőszolgálat.

Mint írják, „a büszke férj attól félt, rosszullétével megrémíti élete szerelmét, akivel több mint 50 éve élnek együtt. Az idős férfi mindent elkövetett, hogy ne adja jelét vélt gyengeségének és már bejelentéskor megkérte bajtársainkat, hogy ne szirénázva érkezzenek. Hétvége éjjel lévén a mentők tiszteletben tudták tartani a kérést és már az utca elején lekapcsolták a fény és hangjelzéseket. Onnantól szinte settenkedve közelítették meg a házat, ami elé azért tudott most titokban leosonni a beteg mert már mindenki elaludt.

„Beszállok, de gyorsan álljanak el innen, mert meglát az asszony!”

mondta, majd katonásan bevágta maga mögött a mentő ajtaját. Bajtársaink gyorsan a szomszéd utca misztikus homályába burkolóztak és a legnagyobb titokban vizsgálták meg a beteget. Bár mindenki mindent elkövetett, mégis hatalmas bukta lett a kémfilmbe illő jelenet vége. A hős katonát azonnal kórházba kellett szállítani, így valakinek tájékoztatni kellett a békésen szundikáló feleséget a harci helyzetről. Végül mentőápoló bajtársunk vállalta, hogy beismerő vallomást tesz és egyúttal meg is nyugtatja a kétségbeesett feleséget, aki semmit nem sejtett férje panaszairól. Ez sikerült is, a férfit végül stabil állapotban, szerető felesége kíséretében szállíthatták kórházba a mentők.”

MENTŐK BUKTATTÁK LE SZERELME ELŐTT AZ IDŐS FÉRFIT❗️😲❤️🚑🇭🇺
Napok óta küzdött már mellkasi panaszaival az a 75 év körüli…

Közzétette: Országos Mentőszolgálat – 2020. szeptember 30., szerda