Hirdetés
Hirdetés

Nagyon finom lehet az a kávé, ha ennyien beugranak Orbánhoz

Tegnap, az önkormányzati választások előtt pontosan egy hónappal jelent meg a Délmagyaron egy cikk Orbán Viktor és Nemesi Pál találkozójáról. Ebben azt írtuk, hogy „Az egész úgy tűnik, mintha csak egy fényképre ültek volna össze két előre odakészített kávécsésze mellé, és utána Nemesi kampánystábja írta volna meg az egész cikket.” Ez azóta sem változott, viszont kiderült, hogy nemcsak Nemesivel készül hasonló kép, aznap Orbán több fideszes polgármesterjelölttel is leült egy kép erejéig.

Erről már a Magyar Hang ír, ahol felidézik, hogy a Karmelita kolostorban – Nemesin kívül – csak Hajdú-Bihar megyei jelölteket, Hajdúszoboszlóról, Balmazújvárosból és Püspökladányról, fogadott a miniszterelnök, valószínűleg azért, hogy így tolja meg az egyébként újonnan feltűnt jelöltek népszerűségét.

„A „szobáztatott” jelöltek a találkozóról készült fotókat lelkesen osztották meg a Facebook-oldalukon. A megbeszéléseket ezek alapján szeptember 11-én tarthatták. A felvételek tanúsága szerint mindenkivel ugyanannál az asztalnál kávézott a miniszterelnök, majd ugyanannál a zászlónál is fotózták le őket. A jelöltek bejegyzései alapján az élményeik is kísértetiesen hasonlók voltak, hiszen mindannyiukat támogatásáról biztosította a kormányfő” – írja a lap.

De ha jobban megnézzük a képeket az sem kizárt, hogy Orbán Viktor helyett mindössze egy róla mintázott viaszbábút raktak oda, annyira hihetetlenül egyforma mind a három felvételen.