Mi a f@sz van?! – üvölti a közönség, ilyen volt a SZIN második napja

A SZIN második napja sokak szerint sikerült gyengébbnek, mint a szerdai, de tekinthetünk rá úgy is, mint egy kellemesebb átvezetőre az ütős első és a szintén bizakodásra okot adó mai nap között. A Szegeder mindössze két koncertet látogatott meg tegnap, de azokon voltak történések bőven.

 

USEME @ Captain Morgan Aréna

 

Csongor Bálint, a Subscribe és a 2015-ben debütált USEME együttes frontembere rögtön belecsapott a zenélésbe, rögtön a második dalánál átmászott a kordonon és a közönség között énekelt, miközben egy oszlopra is felmászott. Elhangzottak persze a legjobban várt dalok, mint például az Ez a mi portrénk.

 

oznor
Fotó: Szűcs Dániel / Szegeder

 

oznor
Fotó: Szűcs Dániel / Szegeder

 

Ivan & The Parazol @ Captain Morgan Aréna

 

Az este nyolcra beharangozott koncert igencsak megcsúszott. A közönség 11 perc várakozás után egyszer csak elkezdte skandálni, hogy „Mi a f@sz van?!”, mire az egyik szervező tájékoztatott, hogy a frontember, Iván dugóba került, de max 10 perc és kezdenek. Újabb negyed óra elteltével jött az infó, hogy még Röszkén áll. A koncert végül 55 perc késéssel indult el, amit a rajongók egy része a kordonnak dőlve a földön ülve várt ki.

 

3.jpg
Fotó: Szűcs Dániel / Szegeder

 

A 2010-ben alakult zenekar énekese, Iván köszönés nélkül, azonnal kezdett, amint megérkezett, majd a második szám után véleményezte a röszkei határátkelő munkatársainak aznapi teljesítményét.

Az Illéstől előadott Add a kezednél a hat darab, a színpad elé állított hangfalat végigjárva kiválasztotta az egyetlent, ami instabilan inogott, és azon szörfölve állva adta le a számot, megőrjítve ezzel a közönséget.

 

4.jpg
Fotó: Szűcs Dániel / Szegeder