Megtartja a levendulanapokat a Füvészkert

Levendula és Rózsa Napokat tartanak június 27-én, és 28-án az SZTE botanikus kertjében, írják a szervezők sajtóközleményükben.

A programkínálatban számos koncert, gyerekeknek szóló előadások, táncműhely és méhészeti bemutató is szerepel. Az ismeretterjesztő előadásokon és bemutatókon bárki számára megismerhetővé válnak a középkori gyógynövénykertek titkai, a méhészet rejtelmei, a rózsák fajtái és jelképei, vagy a szappankészítés története, újra és újra visszatérve a hétvége főszereplőihez, a levendulához és a rózsához.

Koncertet ad többek között a Terebes zenekar, a Benedekfi-testvérek, az Smyrna zenekar, a Meszecsinka Duó és Tandi Flora énekesnő. A táncbemutatókról a Bánát Néptáncegyüttes és a Cuháré Táncegyüttes gondoskodik, fellépnek a Szegedi Szimfonikus Zenekar művészei, a Népzenei Kamaraműhely és a Piarista Alapfokú Művészeti Iskola növendékei. A legkisebbeknek pedig a Grimm-Busz Színház és a Csiga Duó kínál gyermekműsorokat.

A részletes program és a jegyárak a VII. Szegedi Levendula és Rózsa Napok hivatalos honlapján olvashatók.

Szegedi Tudományegyetem Füvészkert

💜 A VII. LEVENDULA NAPOK PROGRAMJA 💜 Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

, ENT_QUOTES)?>" title_text="" order_type="social" title_text_color="#000000" title_text_font_size="22" title_text_font_famely="monospace" title_text_position="left" width="100%" bg_color="#d4d4d4" animation_effect="random" count_of_comments="2" ]