Megtalálták a fémkonténert, ahol Szabó Bálintot állítólag fogva tartották

A mai napon a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói megtalálták azt a fémkonténert, ahol 2021. február 15-én Szabó Bálint független önkormányzati képviselőt elrablói mintegy másfél órán keresztül fogva tartották. – osztotta meg a képviselő Facebook-oldalán.

„Amit »nem sikerült« a jelenlegi szegedi városvezetéssel szorosan együttműködő szegedi és csongrád megyei rendőröknek felkutatni, azt egy független rendőrség 100 kilométerrel messzebbről érkező és helyismerettel nem rendelkező munkatársai 50 nappal az események után megoldották. Azt, hogy Szegeden a (forró nyomos és egyéb felderítéseket végző) rendőrök maguktól ilyen bénák, vagy külső befolyásra, azt (egyelőre) mindenkinek a fantáziájára bízzuk…” – fogalmazott.

Mint ismeretes: február 15-én tűnt el a képviselő, miután a reggeli futóedzéséről nem tért vissza. A rendőrség is elkezdte keresni, majd a nap végén előkerült eddig nem pontosan tisztázott körülmények között. Az eset körülményeiről sem sok biztosat tudni, mivel folyik a nyomozás az ügyben, bár a Karc FM rádióadónak tett nyilatkozatáról mi is beszámoltunk. Az ügyet végül elfogultság miatt a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányságról átvitték a Békés Megyei Rendőr-főkapitányságra, akik most találtak egy konténert.

A képviselő maga is a helyszínen volt a konténer megtalálásakor, képeket is mutatott posztjában:

Log into Facebook

Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.