Megkéselte ismerősét egy férfi Apátfalván

A rendőrök elfogtak egy 35 éves tótkomlósi férfit, aki többször megszúrta apátfalvi otthonában ismerősét, és annak kiskorú fiát is megpróbálta megsebesíteni – tájékoztatta a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense pénteken az MTI-t.

Deák Sándor azt közölte, hogy a rendőrségre röviddel szerdán éjfél előtt érkezett bejelentés arról, egy tótkomlósi férfi az egyik apátfalvi házban – korábbi sérelme miatt – egy késsel rátámadt az ott lakó családra. Többször megszúrta az ágyban fekvő sértettet, és a mellette lévő gyermekét is megpróbálta megsebesíteni. Ekkor a sértett sógora, aki a másik szobában tartózkodott, a család segítségére sietett, mire a támadó elmenekült. A családfő életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A rendőrök – adatgyűjtést követően – csütörtök este egy magyarcsanádi ingatlanban elfogták a hatóságok elől ott elrejtőzködő késelőt. A férfi ellen – őrizetbevétele mellett – több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, kezdeményezték a letartóztatását.

Fotó: police.hu