Mégis, semmi sem a régi

A mai nappal megújult a Szegeder.

 

Mindjárt elárulom, miben változott, de előbb egy kis előtörténet: az oldal 2017. márciusában indult el. Ez több, mint másfél éve volt. Ezalatt írtam 92 cikket, az oldalt pedig közel 70.000-szer látogattátok meg ez idő alatt. Ezért hálás vagyok, és az a célom, hogy a következő másfél évben még sokszor ennyiszer olvassátok a Szegedert.

Hirdetés
Hirdetés

 

Most pedig nézzük, miben lettünk sokkal jobbak:

 

  • Az oldalt új motor hajtja, amiről elég annyit tudni, hogy kb. százszor testre szabhatóbb és dinamikusabb általa minden, mint volt eddig. Jóval könnyebb kijavítani apró hibákat, és sokkal több funkciót lehet beépíteni.
  • Új külsőt is kapott az oldal. Még egy szinttel letisztultabb, és szerintem barátságosabb is lett.
  • Új funkciók kerültek megvalósításra, amelyeket már másfél éve tervezek. Ilyen például a rovat-rendszer. Ezentúl a cikkek egy része rovatokba lesz sorolva, melyeket a logó alatt érhettek el. Egy másik újdonság: a jobb felső sarokban a legérdekesebb aktuális témákra (mint pl. egy nagyobb építkezés, vagy esemény) kattintva elérhető az összes róluk írt cikk.
  • És úgy általában: sokkal menőbb lett az oldal, jönnek másféle tartalmak is, amik eddig szokatlanok lettek volna. De ezekről később.

 

Mi történt a régi Szegederrel?

 

Azt is észrevehettétek, hogy a régi cikkek és tartalmak nyomtalanul eltűntek. Ezeket a régi domain-en találjátok meg, mint mikor elindult az oldal 2017. márciusában. Vagyis itt: szegeder.wordpress.com.

 

Ugyanaz az oldal, ugyanaz az író

 

Mégis, semmi sem a régi. A Szegeder újraéled a következő időszakban, és más lesz, mint eddig volt. Én azon leszek, hogy jobb legyen. Hamarosan több infóval is jelentkezem, addig is legyetek jók!