Öngyilkos lett a Prodigy énekese

Keith Flint 49 éves volt.

 

*** Frissítés ***

Öngyilkos lett Keith Flint, ezt zenésztársa, Liam Howlett erősítette meg Instagramon.

 

A hír igaz, nem hiszen el hogy ezt mondom de a testvérünk, Keith végzett magával a hétvégén. Le vagyok döbbenve és kibaszott mérges vagyok, ugyanakkor összezavart és szívszakadt – írta Liam.

A helyi rendőrség szóvivőjének közlése szerint hétfő reggel 8 óra 10 körül egy 49 éves férfihoz érkeztek ki egy essex-i, Brook Hill-i címre. Egy telefonáló aggódott az ott élő férfi miatt, ám a rendőrök már csak a személy halálát tudták megállapítani. Az idegenkezűséget azonnal kizárták.

*** Korábban írtuk ***

 

Elhunyt Anglia egyik leghíresebb zenekarának, a Prodigy-nek az énekese. Otthonában találtak rá eszméletlenül, mentőt hívtak, de nem sikerült megmenteni, a helyszínen halottnak nyilvánították.

A rendőrök ezekben a percekben is a ház körül vizsgálódnak, ám az esetet nem kezelik gyanúsként.

A Prodigy augusztus végén lépett volna fel az 51. Szegedi Ifjúsági Napokon. Egyelőre nem tudni, mi lesz a koncerttel. (444)

 

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Nyitókép: Nyikos Péter / MTI