Még több TrickShots videó a Károlyiból

Forrás: Youtube

Már itt is, meg itt is bemutattuk az idei Kopaj egyik előfeladatának, a TrickShots Compilation-nek a pályamunkáit. Ez az a feladat, amiben a szinteknek olyan videókat kell készíteniük, amikben szabadon választott eszközökkel mutatnak be egyedi mutatványokat. A videóknak összesen 2 percnyi trükköt kell tartalmazniuk, ezen felül bármilyen vicces, vagy viccesnek vélt tartalom megengedett. Íme újabb három emelet alkotása:

1. emelet

Trickshot Compilation : 1. Szint (KOPAJ 2019)

A szegedi Károlyi Mihály Kollégium 2019-as KOPAJ rendezvény “Trickshot Compilation” feladata az 1. Szint megvalósításában.

3. emelet

Trickshot Compilation : 3. Szint (KOPAJ 2019)

A szegedi Károlyi Mihály Kollégium 2019-as KOPAJ rendezvény “Trickshot Compilation” feladata a 3. Szint megvalósításában.

8. emelet

Trickshot Compilation : 8. Szint (KOPAJ 2019)

A szegedi Károlyi Mihály Kollégium 2019-as KOPAJ rendezvény “Trickshot Compilation” feladata a 8. Szint megvalósításában.

, ENT_QUOTES)?>" title_text="" order_type="social" title_text_color="#000000" title_text_font_size="22" title_text_font_famely="monospace" title_text_position="left" width="100%" bg_color="#d4d4d4" animation_effect="random" count_of_comments="2" ]